Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη τύπου τηςΛίνας Μενδώνη, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, που άνοιξε πρώτη τον «ασκό του Αιόλου» στο χώρο του θεάτρου, θέλησε με ανάρτησή της να σχολιάσει τα όσα είπε η υπουργός πολιτισμού.
«Η σημερινή ημέρα μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί “Παγκόσμια ημέρα κωλοτούμπας”. Για να δούμε πόσο ακόμα θα τραβήξει η παρωδία» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Η Λίνα Μενδώνη που μέχρι πρότινος κρατούσε σιγήν ιχθύος για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες εναντίον του, ανέφερε πως δε γνώριζε τίποτα για τις φήμες γύρω από το όνομά του, ενώ τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο άνθρωπο».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους