Παναγιώτης Μπρατάκος (ηθοποιός): Είχα δάσκαλο το πρόσωπο των ημερών

Παναγιώτης Μπρατάκος (ηθοποιός): Είχα δάσκαλο το πρόσωπο των ημερών

«Στο πρώτο έτος μου την έπεσε ένας καθηγητής. Τον έγραψα στα α@@@α μου», γράφει στην ανάρτησή του – Μετά από 13 χρόνια εγκατέλειψε το θεατρικό σανίδι

Panagiotis_Bratakos
Με αφορμή τα όσα βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας ο Παναγιώτης Μπρατάκος με ανάρτησή του στα social media φωτογραφίζει πρόσωπο των ημερών λέγοντας πως τον είχε δάσκαλο. Όπως αποκαλύπτει στο πρώτο έτος της σχολής του την είχε πέσει καθηγητής.

Στην ανάρτησή του ο ηθοποιός μεταξύάλλων αναφέρει: «Εγώ έφυγα από το θέατρο. Τόσες μέρες βλέπω, ακούω και δαγκώνω τη γλώσσα μου για να μη μιλήσω”… και λίγο πιο μετά αναφέρει: “Στο πρώτο έτος μου την έπεσε ένας καθηγητής. Τον έγραψα στα α@@@α μου.

Συνέχισα να τον γράφω στο ίδιο σημείο τόσο τότε, όσο και στα χρόνια που ακολούθησαν. Κάποιος άλλος στη θέση μου, ένα έτος πριν ή δέκα έτη μετά πληγώθηκε, κατακρεουργήθηκε και ίσως τώρα να ετοιμάζεται να στείλει στο διάολο τον συγκεκριμένο δια παντός. Να τον στείλει.

Είχα δάσκαλο το πρόσωπο των ημερών. Διάβαζε καλά την ποίηση με λίγο ψεύδισμα, πολύ σάλιο και μια δική του τρέλα. Την είχα ακούσει την ποίηση και καλύτερα. Πίστευε πως ο πατέρας του ήταν η κορυφή της φιλολογίας. Τον διάβασα. Δεν ήταν. Ένας καλός φιλόλογος ήταν, που παγκοσμίως είχε ξεπεραστεί εδώ και δεκαετίες, είχα ήδη διαβάσει πολύ πιο επιδραστικά έργα, από ανθρώπους που τα έγραψαν στα 35 και τα 40 τους».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Μπρατάκου
Bratakos1
Bratakos2
Bratakos3
Bratakos4
Bratakos5
Bratakos6
Bratakos7
Bratakos8



Ποιος είναι ο Παναγιώτης Μπρατάκος
Κλείσιμο
Ο Παναγιώτης Μπρατάκος έχει αξιόλογη πορεία στο θέατρο αν και όπως αναφέρει ο ίδιος το άφησε για πάντα πίσω του το 2019. Έζησε όμως πάνω στο θεατρικό σανίδι για 13 ολόκληρα χρόνια. Πλέον μένει μόνιμα στην Κύπρο, ενώ έχει σπουδάσει γλωσσολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
Ειδήσεις σήμερα:

Μετά την πρόταση γάμου στο The Voice μπαίνουν στο Battle of the Couples

Πετρετζίκης: «Κατεβαίνω» για δήμαρχος και πρωθυπουργός - Nammos στην Ομόνοια και Kitchen Lab στη Βουλή

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler Alert: Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης