Η πρώτη διεθνής διαδικτυακή συναυλία της Άννας Βίσση, που μεταδόθηκε ζωντανά την Πρωτοχρονιά από το θέατρο «Παλλάς», έρχεται και πάλι για μια online μαγνητοσκοπημένη διαδικτυακή προβολή, το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιανουαρίου.
Η εορταστική συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας ταξίδεψε σε 8.500 σπίτια, σε 42 χώρες και έγινε Νο1 trend στο Twitter, πριν καν βγει στη σκηνή η Άννα Βίσση.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα