Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου: «Ελπίζω να της έχει περάσει, δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε»

Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου: «Ελπίζω να της έχει περάσει, δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε»

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών αναφέρθηκε στην κόντρα του με την Σοφία Μουτίδου.

Romas-Moutidoy
Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στην κόντρα του με την Σοφία Μουτίδου.

«Ήταν κάποια στιγμή να μπει και η Σοφία. Είχαμε στο μυαλό μας να της γράψουμε μια ιστορία γιατί το αξίζει, είναι σούπερ ταλαντούχα. Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είσαι στο Open, έχεις καθημερινή εκπομπή και έχεις πρόβλημα για το πόσο θα παίξεις και τι πάρεις, συγγνώμη… Και σου λέει αυτό είναι έτσι, αυτό είναι αυτό, θα έρχομαι λίγες ώρες να παίζω… Να υποχρεώσεις όλο το κάστινγκ να στρέφεται γύρω από ένα πρόσωπο που έρχεται να κάνει ένα μεγάλο γκεστ;», είπε ξεκινώντας τη συνέντευξη.

Ο Χάρης Ρώμας απαντά για τη Σοφία Μουτίδου


Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Και να σου λέει ότι μπορώ μόνο Δευτέρα και Τρίτη και μέχρι τη 1 το μεσημέρι γιατί μετά πηγαίνω και βάφομαι για την εκπομπή που παρουσιάζω; Μα, πόσο χατίρι να κάνεις σε έναν άνθρωπο; Με πειράζει που έγινε δημόσια γιατί αυτό έπρεπε να γίνει μεταξύ μας. Το είδε έτσι κι ελπίζω να της έχει περάσει γιατί δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε».

Ειδήσεις σήμερα

Ευρεία συναίνεση από τα κόμματα για την αγορά των Rafale

ΗΠΑ: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μπάιντεν, θετικός ο σύμβουλός του

Νιγηρία: Απελευθερώθηκαν 344 αγόρια που είχαν απαχθεί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης