Το καλοκαίρι δεν τελείωσε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και στις 23  Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη

Natasa-Theodoridou
Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο και ετοιμάζεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, θα τραγουδήσει στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια και στις 23 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Μαζί της εμφανίζεται και η Ήβη Αδάμου.


ΝΑΤΑΣΑ_ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

«Αυτό το καλοκαίρι παραδόθηκα στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε
όλοι μια παρέα. Με τις μελωδίες μου θέλω να ερωτευτούμε να νοσταλγήσουμε τραγουδώντας για ένα… Φεγγάρι, να τραβήξουμε μια… Κόκκινη γραμμή κι όλα να γίνουν ένας… Χαρτοπόλεμος» αναφέρει η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια. «Κοντά μου είναι η γλυκιά Ήβη Αδάμου που μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά μιούζικαλ. Είστε όλοι καλεσμένοι μου!»




Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού από τον χώρο. Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, θα είναι διαφορετικές. Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης θα τηρούνται ουρές με απόσταση 1,5 μέτρου και θα προτείνεται σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά. Δεν θα επιτρέπεται διάλειμμα προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης δεν θα διατίθενται εισιτήρια στο εκάστοτε χώρο. Για τον λόγo αυτό, το κοινό προτρέπεται να προαγοράζει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια του ή από τα σημεία προπώλησης.

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr, public

Ειδήσεις σήμερα: 

Ιταλοί επιστήμονες λένε ότι ένα μήνα μετά το πρώτο θετικό τεστ για κορωνοϊό πρέπει να υπάρχει επανέλεγχος


Εξαπάτησαν τηλεφωνικά πολίτες στη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο

Κύπρος: 18χρονη δάγκωσε 52χρονο και του έκοψε το... δάχτυλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης