Η Χριστίνα Ψάλτη εδώ και 1,5 χρόνο έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηματία Αντώνη Κάρδαρη και όπως έγινε γνωστό. την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν για πρώτη φορά γονείς.
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και είναι ενθουσιασμένη με τον καινούργιο της ρόλο ως μητέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμη, καθώς λόγω της πανδημίας ανέβαλαν τη γαμήλια τελετή.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.