Σε κλάματα ξέσπασε ο Μιχάλης Σηφάκης με την αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα από το «Survivor», επισημαίνοντας πως μεταξύ τους είχε δημιουργηθεί μία ιδιαίτερα στενή σχέση, που θύμιζε σε αδερφική.
Η παίκτρια οδηγήθηκε εκτός του ριάλιτι στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη 29 Απριλίου, ύστερα από την ήττα της στην μονομαχία. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την επικράτηση του Νίκου Κάππου, ο οποίος εξασφάλισε την παραμονή του στους 14, που συνεχίζουν προς την τελική φάση. Η αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα ωστόσο, προκάλεσε συγκίνηση στους συμπαίκτες της και ειδικότερα στον Μιχάλη Σηφάκη.
Δείτε το βίντεο
«Θα είναι η αδερφή μου, πιο πολύ με έχει κουβαλήσει εκείνη παρά εγώ αυτήν, την αγαπάω πολύ» είπε δακρύζοντας ο παίκτης. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ρέβης χαρακτήρισε τη στιγμή «σουρεαλιστική», περιγράφοντας πόσο δύσκολο είναι να βιώνει κανείς μια τέτοια αποχώρηση.
Λίγο πριν αποχωρήσει, η Δήμητρα Λιάγγα αναφέρθηκε και στους παίκτες που θα ήθελε να δει στον τελικό, λέγοντας: «Θέλω τον Μιχάλη και τον Γιάννη να φτάσουν στην κορυφή και να μου φέρουν το κύπελλο στο χωριό».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3