Ένα θετικό σχόλιο για τη νέα σχέση της Μαρίνας Σταυράκη με Τούρκο επιχειρηματία, έκανε ο Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας πως ο καθένας χαράζει την πορεία του.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πατούλης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» που προβλήθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου, δέχτηκε ερώτηση για τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή της Μαρίνας Σταυράκη, απαντώντας: «Ο καθένας ακολουθεί τη ζωή του και μπράβο της».
Δείτε το βίντεο
Η Μαρίνα Σταυράκη δημοσίευσε αρχικά φωτογραφίες από την Πάρο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε μερικές από τις οποίες εμφανιζόταν με τον νέο της σύντροφο. Κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, τους εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δημοσιογράφος από το «Πρωινό» με τη Μαρίνα Σταυράκη να επιβεβαιώνει τότε τη σχέση τους.
Μιλώντας πρόσφατα στην ίδια εκπομπή, σχολίασε για τον Τούρκο επιχειρηματία: «Ο σύντροφός μου έχει μια ανατολίτικη νοοτροπία, η οποία ξεπερνά ό,τι έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Είναι πάρα πολύ ευγενικός, φροντίζει τη γυναίκα, δίνει ρόλο στη γυναίκα και αγαπά τη γυναίκα».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.