Αργολίδα - Κλοπές: Συμμορία γυναικών πήγε να κλέψει 3,5 τόνους πορτοκάλια!

Αργολίδα - Κλοπές: Συμμορία γυναικών πήγε να κλέψει 3,5 τόνους πορτοκάλια!

Αργολίδα - Κλοπές: Η συμμορία ρήμαζε εδώ και δυο εβδομάδες τα αγροκτήματα σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους-Μυκηνών

oranges
Εφιάλτες είχε προκαλέσει στους καλλιεργητές εσπεριδοειδών της Αργολίδας μια «θηλυκή» συμμορία, που ρήμαζε εδώ και δυο εβδομάδες τα αγροκτήματα σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους-Μυκηνών, από τα οποία άρπαζε ολόκληρους τόνους πορτοκάλια!

Στην τελευταία επιδρομή της την Πέμπτη, η σπείρα προσπάθησε να «σηκώσει» μέρα- μεσημέρι ποσότητα πορτοκαλιών συνολικού βάρους 3,5 τόνων (!) από ένα αγρόκτημα σε χωριό του Δήμου Ναυπλιέων! Ωστόσο, η παρουσία τους στο κτήμα έγινε αντιληπτή και κλήθηκε η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να επέμβουν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας Ναυπλίου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε τρεις Ελληνίδες ηλικίας 28, 39 και 57 χρόνων.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι στο διάστημα από τις 11 Απριλίου ως το Μ. Σάββατο, οι τρεις γυναίκες μαζί με τους άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται είχαν διαπράξει ακόμη δύο κλοπές και δύο απόπειρες σε κτήματα της ευρύτερης περιοχής, πάντα με λεία μεγάλες ποσότητες πορτοκαλιών! Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κάτοικοι της Χίου διεκδικούν αποζημιώσεις ύψους... €422.000 για ζημιές που προκάλεσαν πρόσφυγες!

«Βροχή» τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις το τελευταίο 24ωρο - 15 συλλήψεις για ανοιχτά μαγαζιά!

Άγριος ξυλοδαρμός στο Αγρίνιο: Τον έδειραν 20 άτομα επειδή τα... στραβοκοίταξε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης