Οι λιγοστοί -λόγω των μέτρων- περαστικοί σε μια γειτονιά της Χαλκίδας«πάγωσαν» το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν είδαν δυο Έλληνες που είχαν προσωπικές διαφορές να έρχονται στα χέρια και τον έναν από αυτούς να βγάζει έναν σουγιά και να τραυματίζει τον άλλον αλλεπάλληλες φορές!
Το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτο στο δρόμο, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Όμως, τον καταδίωξε ένας αστυνομικός της Ο.Π.Κ.Ε. ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αλλά είδε την σκηνή και τον ακινητοποίησε σε μικρή απόσταση. Αφού τον αφόπλισε, παρέδωσε τον ίδιο και τον σουγιά στους συναδέλφους του της Ασφαλείας, οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της περιοχής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.