Χίος: Βούτηξε την κάρτα ηλικιωμένου και άδειασε τον λογαριασμό του
Ο ηλικιωμένος αναγνώρισε τον 55χρονο δράστη κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία
Μάνος Τσαγκαράκης
Για λίγες ημέρες ένιωθε... πλούσιος ένας 55χρονος Έλληνας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την γνωριμία του με έναν ηλικιωμένο για να κλέψει μέσα από το σπίτι του στην Χίοτην τραπεζική του κάρτα και να κάνει συνεχείς αναλήψεις, αδειάζοντας επί δέκα ημέρες τελείως τον λογαριασμό του!
Όταν ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε πως είχε κάνει φτερά από τις καταθέσεις του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από, διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί και η κάρτα ανάληψης και κατέφυγε στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ΑΤΜ από το οποίο ο δράστης έκανε τις αναλήψεις το διάστημα από τις 18 ως τις 27 Φεβρουαρίου και ζήτησαν τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα.
Εξετάζοντας το υλικό, δεν άργησαν να εντοπίσουν αυτόν που χρησιμοποιούσε την κάρτα και κάλεσαν το θύμα να τον δει. Ο ηλικιωμένος αναγνώρισε τον 55χρονο κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.