Μικροένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις εννέα το πρωί στην είσοδο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν γιατρούς και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί με αφορμή την ημέρα πανελλαδικής δράσης για την στήριξη της δημόσιας υγείας.
Οι αστυνομικοί, καθώς απαγορεύονται οι συναθροίσεις και ο συνωστισμός, έκαναν συστάσεις καθώς ήταν συγκεντρωμένα στην είσοδο αρκετά άτομα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ένταση. Όταν οι γιατροί του Ευαγγελισμού τους ζήτησαν να αποχωρήσουν, εκείνοι έφυγαν.
Κλείσιμο
Σύνθημα των νοσοκομειακών γιατρών είναι: «Σπάμε τη σιωπή μας, δυναμώνουμε τη φωνή της διεκδίκησης για μέτρα προστασίας, για την υγεία του λαού».
Το τρίπτυχο των αιτημάτων που διεκδικούν οι νοσοκομειακοί γιατροί και με αφορμή τον κορωνοϊό είναι:
-Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
-Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
-Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.