Κορωνοϊός - Μύκονος - Scorpios: H νόσος θα νικηθεί και το καλοκαίρι θα είναι δικό μας

Κορωνοϊός - Μύκονος - Scorpios: H νόσος θα νικηθεί και το καλοκαίρι θα είναι δικό μας

«Η επιχείρησή μας παρακολουθεί τις ανακοινώσεις των ελληνικών υγειονομικών υπηρεσιών» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της επιχείρησης για τον κορωνοϊό

mykonos_listeia
Το διάσημο beach bar-restaurant της Μυκόνου, Scorpios θα ανοίξει μόλις εξαλειφθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού και το επιτρέψουν οι συνθήκες, δηλώνουν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν σχετικά με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και που ανέφεραν ότι «υπάρχουν σκέψεις να μην ανοίξει φέτος ο Scorpios οι ιδιοκτήτες του διάσημου beach bar ξεκαθαρίζουν ότι η επιχείρηση θα ανοίξει, μόλις η ελληνική κυβέρνηση άρει τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς στη λειτουργία όλων των εμπορικών καταστημάτων κάτι που όλοι ευελπιστούν να γίνει σύντομα διότι αυτόματα θα σημαίνει ότι θα έχει εξαλειφτεί κάθε κίνδυνος μετάδοσης του ιού. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης Scorpios εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης, δηλώνοντας αισιόδοξοι ότι ο Covid-19 θα νικηθεί και το καλοκαίρι θα είναι δικό μας».

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση: «Η επιχείρησή Scorpios δεν προτίθεται να μην λειτουργήσει το κατάστημά της, την προσεχή θερινή περίοδο. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στη δημόσια υγεία, θεωρούμε βασικό μας στόχο να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές μας, την τοπικήαγορά και την εθνική οικονομία. Η επιχείρησή μας παρακολουθεί τις ανακοινώσεις των ελληνικών υγειονομικών υπηρεσιών και των αρμόδιων διεθνών οργανισμών σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίαςτου νέου κορονοϊού (COVID-19) και επί του παρόντος συνεχίζεται η προετοιμασία της επιχείρησης Scorpios ενόψει της επερχόμενης θερινής τουριστικής περιόδου, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες των αρχών και προσαρμοζόμενοι στις νέες συνθήκες. Η ασφάλεια των πελατών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.»

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Άδωνις Γεωργιάδης στο ΘΕΜΑ 104.6: Εξετάζουμε τρόπους να επιστρέψουν οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές

Τσιόδρας: Συνεχίστε να εμβολιάζετε τα παιδιά χωρίς καθυστέρηση

Κορωνοϊός: «Επιζών της επόμενης μέρας», το προφητικό σίριαλ του Netflix για την πανδημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης