Κορωνοϊός - Παραλήρημα του Μητροπολίτη Μόρφου: Για τον ιό φταίνε οι σαρκικές αμαρτίες και οι εκτρώσεις

morfous

Μάλιστα καλεί τους πιστούς να προσέλθουν στις εκκλησίες

Σε ένα νέο προκλητικό παραλήρημα προχώρησε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, με αφορμή αυτή τη φορά τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στο ποίμνιό του, πως για τον κορονοϊό φταίει… η αθεΐα, τα σαρκικά αμαρτήματα και οι εκτρώσεις.

Μάλιστα, καλεί τους πιστούς να προσέλθουν στις εκκλησίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

Η Παλαιά Διαθήκη δεν λέει παραμύθια. Όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίαις, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες. Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κοροναϊό. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών. Τι σχέση έχει με τον κοροναϊό αυτό το πράγμα; Έχει! Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλάβω. Οι μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται. Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα. Το λέω σε σας τους μικρούς παπάδες. Όχι αύριο να σας πουν θα κολλήσουμε που τη θεία κοινωνία. Ο θεός να μας φυλάει όχι από την αρρώστια αλλά από την ολιγοπιστία και την μικροψυχία. Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα. Ένα μόνο θα σας πω. Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι.Διαβάστε επίσης: 

Κορωνοϊός: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα στο ΕΚΑΒ

Κορωνοϊός: Επιπλέον μέτρα προστασίας εργαζομένων και πελατών από τα ΕΛΤΑ

Κορωνοϊός: Έκτακτη πρόσληψη 500 εργαζομένων στις μονάδες πρόνοιας της χώρας

ΣΧΟΛΙΑ (195)

adekastos

Να βγούνε παρέα ο Μόρφου με τον ¨δικό μας¨ Αμβρόσιο στους δρόμους να αρχίσουν να θυμιατίζουν για να ξορκίσουν το κακό. Παρέα και με όσους τους πιστεύουν, αλλά όχι σε απόσταση, αγκαλιά όλοι μαζί.

1821

Τέτοιοι παπάδες τα είχαν βρει και με τους Οθωμανούς και έριξαν ανάθεμα και αδορισμό στην Επανάσταση που απειλούσε τα προνόμιά τους. Μια ζωή παράσιτα που δυσφημούν την ίδια τους τη θρησκεία.

Μάρκος

Αξιος.

Σακης

Μια χαρα τα λεει!!

Ανεξάντλητο χιούμορ

Χα, χα... ευτυχώς, γελάμε.

Γεώργιος Π.

Εύγε του Μητροπολίτη Μορφου. Ας τα βλέπουν οι δικοί μας οι πουθεναδες. ..

Αντίχριστος(τρολ?)

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δούμε σημεία και τέρατα! Δόθηκε άδεια και εξουσία απ' τον Ένα στον Υιό της καταστροφής. Δεν είναι προφητεία δεν είναι δημιουργία εντυπώσεων δεν είναι εσχατολογία. Είναι υπόσχεση.

Θρησκεία

Οι θρησκείες θα καταστρέψουν την ανθρωπότητα! Διαβάστε και λίγο φιλοσοφία! Άιντε με το κάθε δόγμα και με τον κάθε ανεύθυνο!!!

ΟΛ

Το "παραλήρημα" έχει πιάσει τούς αντιθέους που αφρίζουν στη θέα ανθρώπων τού Θεού. Όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα, όμως, ας μην το ξεχνάμε! Η ζωή περνάει πολύ γρήγορα με ιό ή δίχως αυτόν.

Δημήτρης Καστανιες

Άξιος ιεραρχης. Υπέροχος άνθρωπος. Σωστά τα λέει. Παλικάρι. Εύγε

Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος

Άξιος

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης