Μην ψάχνεις άλλο για ιδιαίτερα μαθήματα: Κάνε κλικ εδώ

Μην ψάχνεις άλλο για ιδιαίτερα μαθήματα: Κάνε κλικ εδώ

Είτε είσαι μαθητής είτε καθηγητής, μπες στο instateacher.gr και βρες ο,τι ακριβώς σου ταιριάζει

idiaitera_mathimata
Τα ιδιαίτερα μαθήματα για την εκπαίδευση των μαθητών, αποτελούσαν ανέκαθεν μια ευαίσθητη υπόθεση για τους γονείς, για δύο λόγους: για την «ποιότητα» του καθηγητή αναφορικά με την επαγγελματική του κατάρτιση και συμπεριφορά προς το παιδί, και για το κόστος των μαθημάτων.

Αν και ο παραδοσιακός τρόπος της σύστασης από στόμα σε στόμα, παραμένει δημοφιλής στους γονείς, η τεχνολογία έρχεται (και εδώ) να δώσει λύσεις στο ζήτημα και μάλιστα προσωποποιημένες.

Το instateacher.gr δημιουργήθηκε ακριβώς γι’ αυτό: για να βοηθήσει τους γονείς να επιλέξουν σωστά τον κατάλληλο δάσκαλο για το παιδί τους, χωρίς να ξεφύγουν του budget τους και χωρίς να ταλαιπωρηθούν. Ο γονέας επιλέγει το μάθημα που τον ενδιαφέρει και άμεσα βλέπει όλους τους διαθέσιμους δασκάλους, με το αναλυτικό βιογραφικό τους, τη φωτογραφία τους, τα πτυχία τους, τη διαθεσιμότητά τους, τις περιοχές που εξυπηρετούν, τα δίδακτρά τους ανά μάθημα, τη διδακτική τους εμπειρία, τις εκπαιδευτικές τους μεθόδους, δηλαδή ο γονέας βλέπει όλα όσα χρειάζεται για να μπορέσει να κάνει την καλύτερη επιλογή για το παιδί του.

Η επικοινωνία του γονέα με τους δασκάλους πραγματοποιείται μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο προφίλ τους, ενώ η τιμή του μαθήματος ορίζεται από τον εκάστοτε δάσκαλο. Το instateacher.gr δεν επηρεάζει τις τιμές των μαθημάτων, οι υπηρεσίες του παρέχονται εντελώς δωρεάν.


Δημοφιλέστερα Μαθήματα

Μαθηματικά, Αγγλικά, Αρχαία Ελληνικά, Φυσική, Έκθεση, Χημεία, Μελέτη Δημοτικού, Κιθάρα, Γερμανικά, Γαλλικά, Κοινωνιολογία, Βιολογία, Προγραμματισμός, Πιάνο, Ισπανικά.

Η πλατφόρμα απευθύνεται και στους εκπαιδευτικούς, δίνοντας τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το αναλυτικό προφίλ τους σε πολύ λίγο χρόνο. Μόλις λάβουν μήνυμα ενδιαφέροντος από υποψήφιους μαθητές, επικοινωνούν άμεσα μαζί τους και ξεκινούν τα νέα τους ιδιαίτερα μαθήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης