Κορινθία: Εξιχνίασαν εννέα κλοπές και απόπειρες

Κορινθία: Εξιχνίασαν εννέα κλοπές και απόπειρες

Είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά συνολικής αξίας άνω των 10.000 ευρώ

astynomia_2903
Την άκρη του νήματος για την πλήρη εξάρθρωση της σπείρας που λυμαινόταν τα σπίτια στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας φαίνεται ότι βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ταυτοποίησαν ένα από τα μέλη της.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας για συνολικά πέντε κλοπές και τέσσερις απόπειρες διάρρηξης, οι οποίες είχαν γίνει στο διάστημα από τις 6 Αυγούστου ως τις 27 Σεπτεμβρίου, προέκυψε ότι ένας από τους δράστες ήταν ένας 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε αρπάξει μαζί με τους άγνωστους συνεργούς του μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά συνολικής αξίας άνω των 10.000 ευρώ.

Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, που περιλαμβάνει και τους συνεργούς του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. H έρευνα της Ασφαλείας συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών και την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων διαρρήξεων τις οποίες ενδέχεται να έχουν διαπράξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης