Τις κινήσεις των τεσσάρων αγνώστων που χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο για να διαρρήξουν διαγνωστικό κέντρο στον Πειραιάκατέγραψε κάμερα ασφαλείας.
Το ρολόι έδειχνε 2:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν οι τέσσερις άνδρες έφτασαν μπροστά στο κτήριο του διαγνωστικού κέντρου της οδού Ασκληπείου με αυτοκίνητο.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ οι διαρρήκτες αρχικά προσπάθησαν να «κατεβάσουν» τη τζαμαρία με έναν λοστό.
Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ως «πολιορκητικό κριό» το αυτοκίνητο με το οποίο χτύπησαν 3-4 φορές την τζαμαρία μέχρι σε αυτή να ανοίξει μια τρύπα.
Αφού τα κατάφεραν οι άγνωστοι μπήκαν στο λογιστήριο, άνοιξαν συρτάρια και τελικά άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.