Σάμος: Μετανάστες πωλούσαν λαθραία τσιγάρα και χασίς

Σάμος: Μετανάστες πωλούσαν λαθραία τσιγάρα και χασίς

Είχαν στήσει ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης στο νησί

Samos-xasis-tsigara
Η σύλληψη ενός αλλοδαπού από άνδρες της Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Σάμου μόλις αποβιβάστηκε στο λιμάνι του Καρλοβασίου από το πλοίο της γραμμής «φορτωμένος» με λαθραία τσιγάρα και χασίς αποκάλυψε ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης στο νησί.

Ο αλλοδαπός είχε στην κρυμμένα στην βαλίτσα του 190 λαθραία πακέτα τσιγάρων και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 514 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι στο Άνω Βαθύ όπου συγκατοικεί με άλλους τρεις μετανάστες, από τους οποίους συνελήφθησαν δυο καθώς βρέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένας φάκελος με 550 ευρώ στο όνομα του τρίτου. Και αυτός, συνελήφθη ενώ έμπαινε σε πλοίο στο λιμάνι του Μαλαγαρίου.

Οι άλλοι δυο μετανάστες εντοπίστηκαν σε αυτοσχέδια καταλύματα που βρίσκονται σε χώρο κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν επτά σακουλάκια με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 13,8 γραμμαρίων, μία συσκευασία με τρία χάπια και 90 σακουλάκια με υπολείμματα χασίς!

*** Έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι ενός 58χρονου Έλληνα σε κοινότητα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα και ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 45,76 γραμμαρίων, ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα και δύο σφαίρες αγνώστου διαμετρήματος. Ο 58χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης