Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στον Διόνυσο - Οριοθετημένη η φωτιά

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στον Διόνυσο - Οριοθετημένη η φωτιά

Στην περιοχή έσπευσαν 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα - Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στα τελευταία σπίτια βγαίνοντας από Διόνυσο για Νέα Μάκρη - Διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο Διονύσου

dion0
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής για φωτιά στον Διόνυσο. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη συμβολή της οδού Γαίας με την Λεωφόρο Διονύσου.

Σχεδόν μιάμιση ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική με συντονισμένες προσπάθειες, κατάφερε να οριοθετήσει το μέτωπο, δηλώνοντας επισήμως ότι η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση.

Στην περιοχή πάντως πνέουν μέτριοι άνεμοι, ωστόσο το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι ριπές ανέμων, που προκαλούν μικρές αναζωπυρώσεις. Σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, το αμέσως επόμενο διάστημα η φωτιά θα τεθεί υπό έλεγχο, καθώς από τις δύο μετά τα μεσάνυχτα χαρακτηριζόταν και επισήμως οριοθετημένη, ενώ δεν κινδυνεύουν σπίτια.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά που ξέσπασε κοντά στα τελευταία σπίτια βγαίνοντας από Διόνυσο για Νέα Μάκρη «πηγαίνειν καλύτερα» με την ΕΡΤ να μεταδίδει στις 12 τα μεσάνυχτα ότι ήταν οριοθετημένη.

Στην περιοχή, στην οποία πνέουν ισχυροί άνεμοι, βρίσκονται 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα - ανάμεσά τους και πεζοπόρο τμήμα -  ενώ την επιχείρηση συνδράμουν και οχήματα εθελοντικών οργανώσεων.

Δείτε βίντεο από την πυρκαγιά: 

Καίγεται ο Διόνυσος Αττικής


Λόγω της πυρκαγιάς αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου και στα δύο ρεύματα στους κινούμενους από Νέα Μάκρη στο ύψος του Αγίου Πέτρου και στους κινούμενους από το Διόνυσο στο ύψος της Λ. Αιολίδος.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης