Επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ στην Θεσσαλονίκη το the Mindspark!

Επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ στην Θεσσαλονίκη το the Mindspark!

To μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ, τη Δημιουργικότητα και την Καινοτόμο Σκέψη, «The Mindspark», επιστρέφει στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου 2019. Ένα καταιγιστικό διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης, με φόντο την «Νέα Ινδία»,στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.

diafaniea
Για ακόμη μια φορά, παγκοσμίου φήμης εισηγητές θα βρεθούν στην σκηνή του «The Μindspark» προκειμένου να μεταδώσουν με τον καλύτερο τρόπο, γνώση για τις νέες τάσεις, νέα εργαλεία και τρόπο σκέψης.

Το κοινό θα μοιραστεί συνολικά 12 ώρες με τους κορυφαίους εισηγητές και επαγγελματίες. Θα θέσει ερωτήματα και θα ανταλλάξει απόψεις με τους εισηγητές, ενώ ταυτόχρονα θα έρθει σε επαφή με ανθρώπους που αναζητούν την γνώση και επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη.

02 TheMindspark promo WEB


Για πρώτη φορά θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη ο Παγκόσμιος Διαμορφωτής σκέψης στην επιρροή συμπεριφοράς Professor Jeff French, ο οποίος θα εισάγει το κοινό στο σύγχρονο ρόλο του Μάρκετινγκ, παραδίδοντας την δεύτερη μέρα ένα masterclass με ένα πλήρες toolkit για την επιρροή συμπεριφοράς. O Iνδός Guru της Ηγεσίας Avinash Ananda θα αναλύσει την σύνδεση της ευτυχίας με την ηγεσία, μέσα από το μοντέλο Meta Mind Alignement. O ανάρπαστος και διεθνώς καταξιωμένος εκπαιδευτής στελεχών Δρ Γιάννης Καλογεράκης, θα αναλύσει τον μυστικό κώδικα της γενιάς των Millennials και της γενιάς Ζ, οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής κατανάλωσης. Ο βραβευμένος ειδικός εταιρικής καινοτομίας Δρ Φιλιππόπουλος θα μυήσει το κοινό του the Mindspark σε σύγχρονα επαναστατικά εργαλεία, έννοιες και πρακτικές από παγκόσμια οπτική γωνία, εστιάζοντας στις αρχές της διαχείρισης στρατηγικών καινοτομίας και εμπορικοποίησης (commercialization) για τεχνολογικούς επιχειρηματίες, με τον τρόπο του MIT.

Jeff-skg-1
Κλείσιμο


Στο διαδραστικό μέρος της πρώτης ημέρας, οι ομιλητές σε ένα πάνελ, πλαισιωμένοι από τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη, Εμπορικό Διευθυντή της Italy Lines και άλλους  πετυχημένους ανθρώπους των επιχειρήσεων, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και θα δώσουν λύσεις σε προβληματισμούς.
Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση στην πράξη και 70 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε τέσσερα ξεχωριστά masterclasses, από τους διακεκριμένους εισηγητές. Επιπλέον 9 “Special Minds” θα έχουν την ευκαιρία στο τέλος της δεύτερης ημέρας, να δειπνήσουν με τους νευρώνες (ομιλητές), τους επαγγελματίες του πάνελ και τους διοργανωτές, συμμετέχοντας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο. Αν επιθυμείς να είσαι ένας από αυτούς βιάσου να κλείσεις το εισιτήριο σου καθώς μόνο 11 θέσεις είναι διαθέσιμες.

kalogerakis-2
filipopoulos-2-web
om


Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί σε τρεις περιόδους, ηλεκτρονικά
Mέχρι 15/7 τις διατίθενται εισιτήρια προνομιακής τιμής (early birds)
Από 16/7 έως 9/9 μέχρι και την εισιτήρια δεύτερης περιόδου (Regular)
Από 10/9 θα διατίθενται εισιτήρια με την τιμή εισόδου (Door)
Θα υπάρχει ειδική κατηγορία εισιτηρίων με διαμονή στη Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα συμβεβλημένα ξενοδοχεία και σε προνομιακές τιμές. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Σχετικοί σύνδεσμοι:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: www.eventora.com
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://linktr.ee/themindspark
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: https://mindspark.gr/about/faq/?lang=el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης