Έκλεβαν λάδι και εργαλεία από εξοχικά στον Πύργο

Έκλεβαν λάδι και εργαλεία από εξοχικά στον Πύργο

Στα χέρια των Αρχών το ένα από τα τρία μέλη της συμμορίας

Διάρρηξη... on camera σε μαγαζί στην Πάτρα
Μια διάρρηξη έκανε χωρίς τους συνεργούς του και… συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ένας 23χρονος που μαζί με άλλους δυο νεαρούς ηλικίας 22 και 26 χρόνων είχαν ρημάξει τις εξοχικές κατοικίες σε περιοχές του Πύργου!

Ο δράστης διέρρηξε το βράδυ της Πέμπτης ένα εξοχικό στο Κολύρι Ηλείας και άρπαξε από μέσα κοσμήματα, ένα δοχείο με λάδι και έναν προβολέα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής τον εντόπισαν στον Πύργο οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψαν τα στοιχεία των δυο συνεργών του που αναζητούνται.

Όπως διαπιστώθηκε, από τις 25 Απριλίου ως τις 8 Ιουνίου, οι τρεις τους είχαν κάνει διάρρηξη σε πέντε εξοχικά από τα οποία είχαν αρπάξει 200 κιλά ελαιόλαδο, κοσμήματα, δυο κυνηγετικά όπλα, γεωργικά και οικοδομικά εργαλεία, αλλά και σε  ένα γραφείο εκκλησιαστικών επίπλων από το οποίο είχαν κλέψει κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης