Την πρόθεση του να παρουσιαστεί αύριο στον Ανακριτή, εξέφρασε μέσω του protothema.gr ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών”.
Μάλιστα μετά τη σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και το ένταλμα που εκκρεμεί από τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή και για τον ίδιο, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έχει ήδη μεταβεί στα Ιωάννινα προκειμένου να τον εντοπίσει χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει καταστεί δυνατό.
Σε επικοινωνία με το protothema,gr, ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε ότι: “Είμαι καλά. Οσο καλά δηλαδή μπορεί να βρίσκεται κάποιος κάτω απο αυτές τις συνθήκες.
- Που βρίσκεστε έχετε συλληφθεί;
“Δεν έχω συλληφθεί. Είμαι εκτος Αθηνών και αύριο το πρωί θα παρουσιαστώ στον Ανακριτή. Όπως έχω πληροφορηθεί”.
- Έχει ήδη φύγει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής από την Αθήνα για να σας βρει καθώς είχατε ένα δικαστήριο στην πόλη των Ιωαννίνων.
“Ακριβώς”.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι