Μαφία των Φυλακών: «Θα παρουσιαστώ αύριο στον ανακριτή» λέει ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος

4121183_2

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης - «Είμαι καλά, δεν έχω συλληφθεί» δήλωσε στο protothema.gr - Κατηγορείται για τη  μαφία των φυλακών

Την πρόθεση του να παρουσιαστεί αύριο στον Ανακριτή, εξέφρασε μέσω του protothema.gr ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών”.

Μάλιστα μετά τη σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και το ένταλμα που εκκρεμεί από τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή και για τον ίδιο, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έχει ήδη μεταβεί στα Ιωάννινα προκειμένου να τον εντοπίσει χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει καταστεί δυνατό.

Σε επικοινωνία με το protothema,gr, ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε ότι: “Είμαι καλά. Οσο καλά δηλαδή μπορεί να βρίσκεται κάποιος κάτω απο αυτές τις συνθήκες.

- Που βρίσκεστε έχετε συλληφθεί;
“Δεν έχω συλληφθεί. Είμαι εκτος Αθηνών και αύριο το πρωί θα παρουσιαστώ στον Ανακριτή. Όπως έχω πληροφορηθεί”.

- Έχει ήδη φύγει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής από την Αθήνα για να σας βρει καθώς είχατε ένα δικαστήριο στην πόλη των Ιωαννίνων.
“Ακριβώς”.

-Οπότε αύριο θα παρουσιαστείτε;
“Ακριβώς”

ΣΧΟΛΙΑ (2)

πολιτικά παιχνίδια Σύριζα

σας καταλάβαμε απατεώνες Συριζαίοι ! Σας ξέρουμε πια ! ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΦΡΟΥΖΗ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, του στήσατε αυτήν την σκευωρία και η οποία μόλις καταπέσει θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

Μάης

Πάει αυτός την κοπανάει

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kalamarakia01

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ φέρονται να αφαίρεσαν τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές και την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να διασταυρώσουν αν ο καταστηματάρχης είχε φροντίσει να κόψει τις αποδείξεις που αντιστοιχούν στα δελτία παραγγελίας που έχουν αναρτήσει οι δυσαρεστημένοι πελάτες στον τουριστικό οδηγό tripadvisor

33
kanakakis0

Στόχος του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς είναι η διασφάλιση πρόσθετων πόρων για το Δήμο και η διοχέτευσή τους σε έργα αναγκαία για τη βελτίωση της καθημερινότητας και όχι σε έργα βιτρίνας.