Συνελήφθη ο 43χρονος, τα στοιχεία του οποίου είχε δώσει στη δημοσιότητα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, και κατηγορείτο για κατάχρηση σε ασέλγεια 17χρονης ανήλικης κατ' εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράξεις που φαίνεται ότι τελέσθηκαν στη Σαλαμίνα το χρονικό διάστημα από 01-12-2018 έως 30-01-2019.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος από τη Νίκαια του Πειραιά προσπάθησε να αρπάξει με τη βία τη 17χρονη -που φέρεται να είχε νοητική υστέρηση και να διατηρούσε σχέση μαζί της- από το σπίτι της σε περιοχή της Σαλαμίνας, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο 43χρονος που αρχικά διέφυγε συνελήφθη και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.