Εύβοια: Πιτσιρίκια ξάφρισαν σχολείο και έκλεψαν μηχανάκι

Εύβοια: Πιτσιρίκια ξάφρισαν σχολείο και έκλεψαν μηχανάκι

Είχαν αρπάξει από σχολικό κτίριο μία μονάδα υπολογιστή, καθώς και εξαρτήματα από μοτοποδήλατο - Εντοπίστηκαν από την αστυνομία

4583664
Σε μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών επιδόθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας δυο Έλληνες πιτσιρικάδες στην Ιστιαία της Εύβοιας, οι οποίοι τρύπωσαν πρώτα σε ένα Δημοτικό σχολείο της περιοχής και έπειτα έκλεψαν ένα μοτοποδήλατο και γύμνωσαν ένα ακόμη.

Οι “άγουροι” διαρρήκτες είχαν αρπάξει από το σχολικό κτίριο μία μονάδα υπολογιστή μαζί με τα διάφορα παρελκόμενά της, ενώ στη συνέχεια είχαν εισβάλει στην πυλωτή μιας κατοικίας όπου είχαν βρει τα δυο μηχανάκια του ιδιοκτήτη. Αφού “έγδυσαν” το ένα αρπάζοντας διάφορα εξαρτήματα, άρπαξαν το δεύτερο μοτοποδήλατο και έγιναν καπνός.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εξιχνίασαν άμεσα τις τρεις κλοπές, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του ενός ανήλικου όπου βρήκαν όλα τα κλοπιμαία και τα επέστρεψαν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ συνέλαβαν και τους δυο δράστες που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδα μαζί με την 36χρονη μητέρα του ενός που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης