«Γλέντι» στο Twitter για την ατάκα Τσίπρα «η οικονομία είναι το ατού μου»

«Γλέντι» στο Twitter για την ατάκα Τσίπρα «η οικονομία είναι το ατού μου»

Το hashtag #το_ατου_μου έγινε από τα κορυφαία trends στο Twitter - Άλλοι θύμισαν ως ατού τα αγγλικά, τη γεωγραφία, τις στροφές 360 μοιρών και άλλοι «κάρφωσαν» ως ατού τους νεκρούς στο Μάτι και τη Μάνδρα

tsipras-new-1
Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Open και την Έλλη Στάη περιχείχε αρκετές ειδήσεις και αρκετά ενδιαφέροντα σημεία όπως η ανακοίνωση του πρωθυπουργού ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης αν ο Πάνος Καμμένος ή το mea culpa του για την επιλογή προσώπων.

Ωστόσο οι χρήστες του Twitter από την ωριαία συνέντευξη του πρωθυπουργού ξεχώρισαν την ατάκα του ότι «η οικονομία είναι το μεγάλο μου ατού».

Η φράση του Αλέξη Τσίπρα είχε ως εξής: «μισό λεπτό γιατί η οικονομία είναι το μεγάλο μου ατού, το μεγάλο επίτευγμα αυτής της Κυβέρνησης που παρέλαβε μια χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, στη χρεοκοπία σε χρηματοπιστωτική ασφυξία και την έφερε στην κανονικότητα».

Ο χαρακτηρισμός ως «ατού» της οικονομίας προκάλεσε «έκρηξη» σχολίων με το hashtag #το_ατου_μου να είναι από τα κορυφαία trends στο Twitter.

Οι χρήστες των social media σε άλλες περιπτώσεις υποδέχθηκαν με χλεύη την ατάκα αυτή γράφοντας ότι το ατού του Αλέξη Τσιπρα είναι τα αγγλικά του, οι κάλτσες του, οι στροφές 360ο μοιρών, η Λέσβος και η Μυτιλήνη ενώ σε άλλες περιπτώσεις υπενθύμισαν ότι ως «ατού» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πυρόσβεση, οι νεκροί στο Μάτι και τη Μάνδρα ή ο Πολάκης.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης