Αντίθετη στην πρόταση για εθελουσία εργαζομένων στις λιγνιτικές μονάδες Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ είναι η ΓΕΝΟΠ.
Οι δύο μονάδες βρίσκονται σε διαδικασία πώλησης και η ΓΕΝΟΠ καλεί τους εργαζόμενους να την απορρίψουν, κάνοντας λόγο για «παγίδα».
«Οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανέναν λόγο να υποκύψουν σε "δώρα" και "υποσχέσεις". Οι υποσχέσεις για "ακόμη ένα πεντοχίλιαρο" δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια παγίδα, που κάθε συνάδελφος στις "Λιγνιτική Μεγαλόπολης" και "Λιγνιτική Μελίτης", πρέπει να αποφύγει» αναφέρει η Ομοσπονδία.
Θέτει, επίσης, το ερώτημα «γιατί πρέπει να θεωρηθεί καλή μια πρόταση που είναι μικρότερη από τα όσα ισχύουν (αντίστοιχα) σε πρώην θυγατρική τής ΔΕΗ».
Η ΓΕΝΟΠ προγραμματίζει ενημερωτική εκδήλωση στη Μεγαλόπολη την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη