Απειλές θανάτου δέχθηκαν την Παρασκευή τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για την απόφασή τους να επιβάλουν πρόστιμο 150.000 ευρώ στο κανάλι ΑΡΤ για το "γκάλοπ'' που πρόβαλε ο σταθμός αναφορικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.
Οι απειλές προς τα μέλη του ΕΣΡ έφτασαν στα γραφεία του συμβουλίου μέσω FAX.
Ο αγνώστων στοιχείων αποστολέας αφού προειδοποιεί ότι τα μέλη του ΕΣΡ είναι υπό παρακολούθηση «εδώ και 15 ημέρες» στη συνέχεια απευθύνει ευθείες απειλές κατά των μελών του συμβουλίου το οποίο καλεί να πάρει πίσω το πρόστιμο.
Δείτε την επιστολή που εστάλη μέσω FAX στο ΕΣΡ:
Ανακοίνωση ΑΡΤ: Καταγγέλλουμε την προβοκάτσια της επιστολής στο Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
«Η επιστολή προς το ΕΣΡ προφανώς και δεν προάγει τα συμφέροντα του ΑΡΤ» επισημαίνεται σε ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ και προστίθεται: «Μυρίζει από μακριά ότι είναι προβοκάτσια».
«Καταγγέλλουμε θέσεις και λεξιλόγιο και απαιτούμε την διερεύνηση της ύποπτης αυτής επιστολής από τις αρμόδιες αρχές της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΡΤ.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco