Γκάφα της ΕΡΤ με το μητροπολίτη Φιλίππων: Έβαλαν φωτογραφία του μακαριστού Προκόπιου

Γκάφα της ΕΡΤ με το μητροπολίτη Φιλίππων: Έβαλαν φωτογραφία του μακαριστού Προκόπιου

Ο μακαριστός Προκόπιος Τσακουμάκας, έχει φύγει από τη ζωή από το καλοκαίρι του 2017

2018310_125652_958465-800x371
Σε... μακάβρια γκάφα υπέπεσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, με το μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου Στέφανο να παρουσιάζεται ως μακαριστός Φιλίππων Προκόπιος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2017.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr, το δελτίο ειδήσεων, του οποίου η παρουσιάστρια, είχε προλογίσει την τηλεφωνική επικοινωνία που θα είχαν με τον μητροπολίτη Στέφανο, διάδοχο του μακαριστού Προκοπίου, ο οποίος θα έπαιρνε θέση για τα της συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου, παρουσιάστηκε φωτογραφία και λεζάντα του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιου Τσακουμάκα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή από το καλοκαίρι του 2017.

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε με ανάρτησή του και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter σημείωσε: Το μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ έπαιξε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιου Τσακουμάκα, ο οποίος "βλέπει θετική τη συμφωνία". Λεπτομέρεια: Ο Μητροπολίτης απεβίωσε στις 29 Ιουλίου 2017».

Δείτε την ανάρτησή του
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης