Υπάρχει βίντεο από την επιχείρηση της RENEA για τον Κατσίφα, λένε τα αλβανικά ΜΜΕ

Υπάρχει βίντεο από την επιχείρηση της RENEA για τον Κατσίφα, λένε τα αλβανικά ΜΜΕ

Το βίντεο λέγεται ότι έχει παραδοθεί στον Εισαγγελέα Τιράνων - Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ισχυρίζονται ότι ο Κατσίφας την στιγμή που τον πλησίασε ο διαπραγματευτής, πυροβόλησε πάνω από τον διαπραγματευτή και προς το μέρος των κομάντος 

cf68d384-29c9-434f-adc8-05dda1bc562c
Βίντεο με την επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας που κατέληξε στο θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, έχει παραδοθεί στον Εισαγγελέα Τιράνων, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυνάμεις της RENEA είναι υποχρεωμένες να βιντεοσκοπούν κάθε επιχείρηση, την οποία αναλαμβάνουν να εκτελέσουν και έτσι έγινε με την καταδίωξη του Κωσταντίνου Κατσίφα.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία αυτή ενώ άγνοια έχουθν και οι ελληνικές αρχές.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της Αλβανίας Report TV, οι κομάντος της RENEA που εστάλησαν στους Βουλιαράτες το μεσημέρι της Κυριακής, έχουν καταγράψει σε βίντεο την επιχείρηση στη βουνοπλαγιά πάνω από το χωριό, όπου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε διαφύγει.

Βάσει των όσων μεταδίδει το Report TV, στο βίντεο αυτό καταγράφεται η στιγμή που οι Αλβανοί κομάντος καλούν τον 35χρονο να παραδοθεί αλλά ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αρνείται και ανοίγει πυρ ενώ τον έχει πλησιάσει διαπραγματευτής.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, ο διαπραγματευτής μέλος της RENEA πλησίασε τον Κατσίφα και του ζήτησε να παραδοθεί, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για εκείνον.

Κλείσιμο
Ο Κατσίφας την στιγμή που τον πλησίασε ο διαπραγματευτής, όπως αναφέρει το Report TV, άνοιξε πυρ στον αέρα, πάνω από τον διαπραγματευτή και προς το μέρος των κομάντος.

Σύμφωνα με το αλβανικό κανάλι, μετά από αυτό, οι κομάντος αποφάσισαν να τον εξουδετερώσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης