ΔΕΗ Πάτρας: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στα γραφεία γιατί δεν είχε να πληρώσει
Όταν ο υπάλληλος της ΔΕΗ τον ενημέρωσε για το ποσό που θα έπρεπε να καταβάλλει κάθε μήνα προκειμένου να ρυθμιστούν οι οφειλές του και να επανασυνδεθεί το ρεύμα, ο άνδρας, σε κατάσταση εκτός εαυτού, πήρε χάπια
Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΔΕΗ της Πάτρας, επί της οδού Ακτή Δυμαίων, όταν ένας άνδρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας μια χούφτα χάπια μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και πολιτών.
Ο άνδρας είχε μεταβεί στη ΔΕΗ προκειμένου να προβεί σε διακανονισμό για τη ρύθμιση των οφειλών του στο ρεύμα, το οποίο είχε ήδη διακοπεί.
Πήρε χάπια γιατί δεν είχε να πληρώσει
Όταν ο υπάλληλος τoν ενημέρωσε για το ποσό που θα έπρεπε να καταβάλλει κάθε μήνα προκειμένου να ρυθμισθούν οι οφειλές του και να επανασυνδεθεί το ρεύμα, ο άνδρας, σε κατάσταση εκτός εαυτού, καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο ποσό, έβγαλε από την τσέπη του ένα κουτί με χάπια και πριν προλάβει κανείς να το καταλάβει, κατάπιε αρκετά από αυτά.
Οι εργαζόμενοι κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε τον άνδρα, τον οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.