Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στη ΔΕΘ: «Σας πήραμε χαμπάρι» (βίντεο)

Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στη ΔΕΘ: «Σας πήραμε χαμπάρι» (βίντεο)

Με ένα ιδιαίτερα επικριτικό πανό, η ΠΟΕΔΗΝ διαμηνύει στην κυβέρνηση ότι είναι η τελευταία φορά που εγκαινιάζει την έκθεση - Μικροένταση με τους αστυνομικούς καθώς δεν τους επιτράπηκε να αναρτήσουν το πανό σε πιο εμφανές σημείο

poedin_deth
Διαμαρτυρία στο χώρο της ΔΕΘ διοργάνωσαν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), τη στιγμή της επίσκεψης του πρωθυπουργού στα περίπτερα της έκθεσης.

Οι διαμαρτυρόμενοι, υπό την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, κρατούσαν ένα ιδιαίτερα επικριτικό πανό, που έγραφε μεταξύ άλλων «σας πήραμε χαμπάρι», ενώ είχαν μία κλεψύδρα της κυβέρνησης που στο πάνω μέρος βρισκόταν η φράση «ΣΧΙΖΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ» και στο κάτω μέρος είχε τα αποτελέσματα: «μειώσεις μισθών, συντάξεων, διάλυση νοσοκομείων». Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία εκτιμούν ότι είναι η 4η και τελευταία φορά που εγκαινιάζει η παρούσα κυβέρνηση την έκθεση.

Σύμφωνα με το voria.gr, υπήρξε μικροένταση με τους αστυνομικούς, καθώς δεν τους επιτράπηκε να αναρτήσουν το πανό σε πιο εμφανές σημείο. 



Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης