Σε ύφεση η φωτιά στις Ροβιές Ευβοίας

Σε ύφεση η φωτιά στις Ροβιές Ευβοίας

Στο έργο της κατάσβεσης 50 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρο και οχήματα ΟΤΑ

pirkagia-1
Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πριν από λίγο, σε δασική έκταση στην περιοχή Ροβιές Ευβοίας. Όπως τόνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δεν ελλοχεύει κίνδυνος, αυτή την ώρα τουλάχιστον, για κατοικημένες περιοχές.

Σημειώνεται, ότι στην ευρύτερη περιοχή από το σημείο της φωτιάς ξέσπασε νωρίτερα καταιγίδα και έτσι δεν ήταν εφικτό, για κάποιο χρονικό διάστημα να πλησιάσουν στο σημείο της φωτιάς εναέρια μέσα. Ωστόσο, κατάφεραν να κάνουν ορισμένες ρίψεις λίγο πριν πέσει το τελευταίο φως της ημέρας.

Στην περιοχή επιχειρούν  50 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρο και οχήματα ΟΤΑ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Μπορούμε να πούμε ότι η πυρκαγιά είναι σε ύφεση, αλλά υπάρχουν συνεχώς μικρές αναζωπυρώσεις. Με το πρώτο φως της ημέρας θα έχουμε στη διάθεσή μας και τα εναέρια μέσα, που θα βοηθήσουν αποφασιστικά στην προσπάθειά μας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς», τονίζει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής στη Στερεά Ελλάδα, αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης