Τροχαίο στη Λαμία: Από θαύμα γλίτωσαν δύο γυναίκες που εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο

Τροχαίο στη Λαμία: Από θαύμα γλίτωσαν δύο γυναίκες που εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο

Το ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα στην Εθνική Οδό Λαμίας-Αθηνών

lam15-main
Τροχαίο με εγκλωβισμό νεαρής κοπέλας σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης γύρω στις 15:15’ στην Εθνική Οδό Λαμίας - Αθηνών.

Συγκεκριμένα ένα ΙΧΕ μάρκας Mercedes με οδηγό μια 60χρονη γυναίκα και συνεπιβάτη την 19χρονη κόρη της, χτύπησε πίσω αριστερά προπορευόμενη νταλίκα με αποτέλεσμα να διαλυθεί κυριολεκτικά μπροστά και να ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα, με εγκλωβισμένη στο μπροστινό κάθισμα τη νεαρή συνοδηγό.

LamiaReport.gr: Τροχαίο έξω από τη Λαμία


Χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ, προκειμένου το κορίτσι να απεγκλωβιστεί από τις λαμαρίνες και σε καλή κατάσταση να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε ακριβώς κάτω από την αερογέφυρα της εισόδου - εξόδου της Εθνικής για Λαμία. Η παρέα ερχόταν από τον Έβρο και είχαν προορισμό την Αθήνα, ωστόσο αυτό το απροσδόκητο γεγονός έμελλε να τους σταματήσει έξω από τη Φθιωτική πρωτεύουσα. "Ένιωσα κάτι σαν να με σπρώχνει και μετά είδα στον καθρέφτη το αυτοκίνητο να κάνει σβούρες στο δρόμο", είπε στο LamiaReport ο οδηγός της νταλίκας, που σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω για να δει τι είχε συμβεί κι αν οι επιβάτες του ΙΧ ήταν καλά.

lam15-1
lam15-2
lam15-3
lam15-4
Κλείσιμο


Πηγή: www.lamiareport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης