Αυτά που… σέρνονταν σε ένα σημείο δίπλα στα αποδυτήρια του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης το μεσημέρι του Σαββάτου, δεν ήταν… ταλαιπωρημένοι παίκτες αλλά δυο ερπετά!
Οι υπεύθυνοι του ΔΑΚ τρομοκρατήθηκαν βλέποντας φίδια σε έναν χώρο όπου κινούνται διαρκώς αθλούμενοι πολίτες, αθλητές και θεατές και επιχείρησαν να πιάσουν τα δυο ερπετά, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που ξεκίνησε έρευνες σε όλο τον χώρο.
Παρ’ όλα αυτά, τα φίδια δεν εντοπίστηκαν κι έτσι το αθλητικό κέντρο αποκλείστηκε σε ένα μεγάλο μέρος του με κορδέλες, για να συνεχιστούν οι έρευνες και να βρεθούν όχι μόνο τα συγκεκριμένα φίδια, αλλά και η φωλιά που τυχόν έχουν στήσει όπου ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας