Βρέθηκε στα κατεχόμενα το πτώμα του Ελληνοκύπριου Σόλωνα Αποστολίδη

Βρέθηκε στα κατεχόμενα το πτώμα του Ελληνοκύπριου Σόλωνα Αποστολίδη

Στις κατεχόμενες περιοχές βρίσκονται και τα δύο παιδιά του Σόλωνα Αποστολίδη και άλλοι συγγενείς του που θα κληθούν να αναγνωρίσουν την σορό και ενδεχομένως προσωπικά του αντικείμενα

katexomena_ekloges-630x306
Nεκρός σε δασώδη περιοχή, στα κατεχόμενα, στο δρόμο Κερύνειας - Κυθρέας βρέθηκε το πτώμα του Ελληνοκύπριου Σόλωνα Αποστολίδη 65 ετών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Τετάρτη 28 Μαρτίου στη Κερύνεια. Την πληροφορία επιβεβαίωσε η λεγόμενη «αστυνομία» του κατοχικού καθεστώτος αναφερόμενη σε πτώμα άνδρα που πιστεύεται ότι ανήκει στον Αποστολίδη. Νωρίτερα - περίπου το μεσημέρι - το πρακτορείο Ντογάν είχε αναφέρει ότι το πτώμα του Αποστολίδη είχε βρεθεί σε παραλία στη περιοχή Καράκουμι κοντά στη Κερύνεια. Ωστόσο η πληροφορία διαψεύσθηκε από τον συμπρόεδρο του δικοινοτικού γραφείου επαφής για την εγκληματικότητα Χακί Ονέν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι κατοχικές στη σορό θα γίνει τεστ DNA για να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για τον Αποστολίδη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το σώμα βρισκόταν σε κατάσταση σήψης. Στις κατεχόμενες περιοχές βρίσκονται και τα δύο παιδιά του Σόλωνα Αποστολίδη και άλλοι συγγενείς του που θα κληθούν να αναγνωρίσουν την σορό και ενδεχομένως προσωπικά του αντικείμενα. Δεν έγινε γνωστό αν το πτώμα μεταφέρθηκε και πετάχθηκε στη περιοχή που βρέθηκε ή αν η δολοφονία διαπράχθηκε στο σημείο του εντοπισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης