Τζον Σφακιανάκης: Ο κατά τον Τσίπρα «μεσάζων» μίλησε στο Bloomberg για τη Σαουδική Αραβία!

Τζον Σφακιανάκης: Ο κατά τον Τσίπρα «μεσάζων» μίλησε στο Bloomberg για τη Σαουδική Αραβία!

Ο άνθρωπος που η κυβέρνηση επιχείρησε να συκοφαντήσει, προκειμένου να «συμψηφίσει» τα όσα έκανε ο πραγματικός μεσάζων, Βασίλειος Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε σήμερα στο εγνωσμένης εγκυρότητας και διεθνούς κύρους οικονομικό πρακτορείο, για να αναλύσει την οικονομική κατάσταση του βασιλείου

Τζον Σφακιανάκης: Ο κατά τον Τσίπρα «μεσάζων» μίλησε στο Bloomberg για τη Σαουδική Αραβία!
Ο Τζον Σφακιανάκης, ο άνθρωπος ο οποίος παρουσιάστηκε, από τον Αλέξη Τσίπρα -και μάλιστα από το βήμα της Βουλής - ως «μεσάζοντας» στην υπόθεση της πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία που αποκάλυψε το ΘΕΜΑ
, όταν ο πρωθυπουργός επιχειρούσε να εξηγήσει την... προτίμηση της κυβέρνησης στον Βασίλειο Παπαδόπουλο, κλήθηκε από το πρακτορείο Bloomberg να εξηγήσει τον προϋπολογισμό της Σαουδικής Αραβίας.

Ο κ. Σφακιανάκης, τον οποίο η κυβέρνηση επιχείρησε να απαξιώσει, να λοιδωρήσει και να συκοφαντήσει, προκειμένου να «συμψηφίσει» τα όσα έκανε ο πραγματικός μεσάζων, Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο οποίος υπήρξε προσωπική επιλογή του Πάνου Καμμένου, για να προχωρήσει την πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, εμφανίστηκε σήμερα στο εγνωσμένης εγκυρότητας και διεθνούς κύρους οικονομικό πρακτορείο Bloomberg, κληθείς να αναλύσει την οικονομική κατάσταση της Σαουδικής Αραβίας.

Κλείσιμο
Ο κ. Σφακανιάκης, διευθυντής οικονομικής έρευνας στο Ερευνητικό Κέντρο του Κόλπου, μίλησε στο Bloomberg για τον προϋπολογισμό της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και για την αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής του βασιλείου.

Εξήγησε, μεταξύ άλλων, ότι η κατάσταση των αγορών στη Σαουδική Αραβία δεν επηρεάζεται από την στρατιωτική διένεξη με τους Χούτι της Υεμένης, ενώ έκανε λόγο για μια πολύ πιο ενεργή εξωτερική πολιτική της Σαουδικής Αραβίας από το 2015, η οποία «δεν ακολουθεί, πλέον, τα γεγονότα, αλλά δημιουργεί γεγονότα».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης