Έγκλημα στη Σητεία: Έκανε έρωτα με τον άντρα της και μετά έστειλε το sms στον εραστή της η Βουλγάρα

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός - Η γυναίκα ενημέρωσε τον εραστή της πως ο καρδιολόγος έφυγε μόνος από το σπίτι και πως ήταν όλα έτοιμα για τη δολοφονία - «Τα έκανα όλα εγώ, δεν φταίει εκείνη» ισχυρίζεται εκείνος

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Βούλγαρος που μέχρι το τέλος προσπαθούσε να καλύψει την ερωμένη του, σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της, καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.


Ο 37χρονος διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός είχε μάθει για τη σχέση τους και του είχε στείλει ένα απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, τον περασμένο Αύγουστο, στο messenger. 

Αυτή την ώρα απολογείται η Βουλγάρα σύζυγος του αδικοχαμένοι γιατρού. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η ίδια αρνείται κάθε εμπλοκή στο έγκλημα.


Την ίδια ώρα πλήρη κάλυψη φαίνεται ότι παρέχει στη συνεργό του ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός που δολοφόνησε τον καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη το πρωί του περασμένου Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμο στην περιοχή Πιλαλήματα στη Σητεία. Λίγες ώρες πριν περάσει το κατώφλι του Ανακριτή Λασιθίου για να απολογηθεί -όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ανατολή»- ο κατηγορούμενος εμφανίζεται έτοιμος να υποστηρίξει με θέρμη και πάθος πως η ομοεθνής ερωμένη του και σύζυγος του άτυχου καρδιολόγου, δεν έχει καμία εμπλοκή και σχέση με τη δολοφονία.

Το έκανε για να τη γλιτώσει

«Γιατί με ρωτάτε για αυτήν; Δεν έχει σχέση με ό,τι έγινε», φέρεται να ισχυρίζεται με κατηγορηματικό τρόπο, δείχνοντας τη δυσφορία και την ενόχλησή του για το γεγονός ότι όλοι συσχετίζουν τον φόνο με την παρουσία της ερωμένης.

Ο ίδιος είναι έτοιμος να υποστηρίξει πως η πράξη του ήταν αποτέλεσμα μιας παρέμβασης που έκανε προκειμένου να τη γλιτώσει από τυχόν κινδύνους που φοβόταν πως θα υπήρχαν και για τους δυο. Αλλά πρωτίστως για την ακεραιότητα και το μέλλον της γυναίκας. Ήθελε να λύσει ένα πρόβλημα, «μια κακή κατάσταση», κατά τα λεγόμενά του, ορμώμενος από το έντονο ερωτικό πάθος και την αδυναμία που έτρεφε για αυτήν τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, κατά τα οποία διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Γνωρίζει πολύ καλά την διάσταση της πράξης του και τη δικαστική πορεία που θα ακολουθήσει οδηγώντας τον στη φυλακή. Δηλώνει πως δολοφόνησε τον γιατρό, αναφέρει πως αισθάνεται μετανιωμένος, αλλά παρόλα αυτά λέει συνέχεια πως ήταν μια απόφαση που πήρε ο ίδιος χωρίς εκείνη να του ζητήσει κάτι. Το μόνο που του είχε πει ήταν πόσο άσχημα περνάει στο γάμο της.

Είναι προφανές πως ως αστυνομικός γνώριζε τη συνέχεια που θα είχε η υπόθεση σε περίπτωση που επρόκειτο να συλληφθεί. Άλλωστε δεν είχε δηλώσει το υπηρεσιακό του περίστροφο μπαίνοντας στην Ελλάδα κι αυτή μόνο η πράξη μπορούσε να τον κάνει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα ακόμα και σε μια αστυνομική έρευνα ρουτίνας. Μάλλον μοιάζει ν’ ανέμενε τις εξελίξεις κι ήταν έτοιμος να πληρώσει το τίμημα για τον έρωτά του. Για αυτό και αφήνει να εννοηθεί πως χρειάστηκε να βρει «στήριξη» για να προχωρήσει στην πράξη, ακολουθώντας το δρόμο της ρακής και του ούζου πριν την δολοφονία. Έτσι για να κινηθεί ευκολότερα το χέρι στο όπλο.

Το μόνο που μοιάζει να τον φοβίζει στο ενδεχόμενο της φυλακής είναι ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του στη Βουλγαρία, με το οποίο φέρεται να έχει καλές σχέσεις και επαφές, αλλά λέει πως είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια και ισχυρίζεται πως δεν ήρθε απαραίτητα για να σκοτώσει, ίσως για να εκφοβίσει και σίγουρα για να αποτελέσει τον φύλακα άγγελο της γυναίκας που αγαπούσε…

Ο δικηγόρος Γιάννης Μανδελένης που ορίστηκε χθες από το δικαστήριο συνήγορος του κατηγορούμενου κρατάει τα χαρτιά του κλειστά, επιβεβαιώνει ωστόσο πως ο πελάτης του θα καταθέσει σήμερα το πρωί στον ανακριτή και αρκείται να πει πως: «δηλώνει μετανιωμένος και τα κίνητρα θα φανούν στην πορεία».

Σχεδιασμός      

Είναι προφανές πως η υπόθεση αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον...

Ένας αστυνομικός που έχει υπηρετήσει στο εγκληματολογικό τμήμα στη χώρα του, που ισχυρίζεται πως κρατά πάντα το υπηρεσιακό του περίστροφο και που γνωρίζει τις συνέπειες ενός φόνου, μοιάζει έτοιμος να δώσει τη δική του μάχη και να υποστεί τις συνέπειες μέχρι τέλους, επιδιώκοντας να κρατήσει στο απυρόβλητο την ερωμένη του.

Ωστόσο, στον σχεδιασμό της δολοφονίας η γυναίκα φαίνεται να βρίσκεται παντού, εκτός από την τελική πράξη και την εκτέλεση. Ακόμα και στο τέλος φέρεται να είχε ενεργό ρόλο. Μάλιστα, το πρωινό του Σαββάτου, μετά από πολύ καιρό, είχε σεξουαλική επαφή με τον άντρα της, τον αποχαιρέτησε και μετά έστειλε στον εραστή της το sms, ειδοποιώντας τον πως έφυγε μόνος από το σπίτι για να προχωρήσει στη δολοφονία του.

Πάντως, τα ερωτηματικά για την υπόθεση παραμένουν: Ισχύουν τα ερωτικά κίνητρα και για τους δυο; Ή μήπως συνεχίζουν να υπηρετούν με συνέπεια ένα σχεδιασμό ο οποίος διαμορφώθηκε από κοινού με τη συνεργό του από πριν και περιλαμβάνει τη φάση της σύλληψης και των δικαστηρίων;

Ο δρόμος του χρήματος εξακολουθεί να έχει κομβικό ρόλο στην ιστορία. Για παράδειγμα, πώς ένας δημόσιος λειτουργός με μισθό 350 ευρώ περίπου μπορεί να πάρει δάνειο 10.000 ευρώ για να στείλει στην ερωμένη του από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα προκειμένου να εκδώσει το διαζύγιο της; Σχετίζονται τα χρήματα αυτά με τις 30.000 ευρώ που είχε χάσει ο δολοφονημένος καρδιολόγος από το σπίτι του;

Απομένει να δούμε, μετά τη σημερινή κατάθεση του κατηγορουμένου και την αναμενόμενη αναβολή που θα ζητήσει η Βουλγάρα, πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Πηγή: anatolh

Δείτε βίντεο: Σητεία: Έκανε έρωτα με τον άντρα της και μετά έστειλε το sms στον εραστή της η Βουλγάρα


ΣΧΟΛΙΑ (55)

Χαχα ειμαι απο σητεια

Είχε να παει στο κρεβάτι με το γιατρό τουλάχιστον 3 χρόνια..... Την Βουλγάρα ο Βούλγαρος την χαιρόταν. Ο μλκς ο Έλληνας ηταν στην κοσμαρα του χαχα

Ανθρωπάκι ήσουν πάντα κι ανθρωπάκι έμεινες

Μάλιστα... Ο παππούς λοιπόν ήθελε να δολοφονηθεί, η κάθε "Μυρτώ" θέλει να σακατευτεί, η ηλικιωμένη κυρία που προσλαμβάνει άτομο για να τη βοηθάει θέλει να ληστευτεί, η κοπέλα που πηγαίνει στο μπαρ το βράδυ θέλει να βιαστεί, η κάθε "Φαίη" θέλει να πεθάνει από το ξύλο που της έδωσε ο φίλος της, ο Θάνος Αξαρλιάν ήθελε να πεθάνει αφού πέρναγε δίπλα από κάδους υπουργείων σε εποχή τρομοκρατίας... Μήπως να δώσουν και καμιά αποζημίωση στους δολοφόνους; Έχουμε καταντήσει να κατηγορούμε τα θύματα και όχι τους θύτες. Μια κοινωνία απαίσια που γεμίζει με ενοχές το θύμα και την οικογένειά του για να νιώσει η ίδια ασφάλεια. Ακόμα και τον Υπάτιο κατηγόρησαν πολλά ανθρωπάκια. "Γιατί πάρκαρε εκεί, γιατί πήγε τουαλέτα κλπ"... Κι όταν αποδείχτηκε από το βίντεο ότι ο άνθρωπος σταμάτησε απολύτως νόμιμα, άρχισαν καινούριο τροπάριο επειδή φέρθηκε με αξιοπρέπεια και δεν ικανοποίησε τα τιποτένια αισθήματά τους ουρλιάζοντας στις κάμερες και βρίζοντας το κράτος και τον οδηγό του άλλου οχήματος. Μάλλον δεν άντεξαν τη μικρότητά τους.

Μπιθικώτσης

Ενθάδε κείται ο μπατίρης ο Λουκάς, που είπε τούτη την κουβέντα την μεγάλη, Πως τα λεφτά σου όσο ζείς αν δεν τα φας, όταν πεθάνεις θα στα φάνε κάποιοι άλλοι.

Αποστολία

Συνηθέστατα στα τρώνε άλλοι ακόμη κι αν είσαι εν ζωή......

Απίστευτη εξέλιξη

Λέτε να ειναι έγκυος η Βουλγαρα απο τον γιατρό;

ΗΡΩ

Τα θελε ο παπους ,ας προσεχε...

admin

o 60αρης δεν είναι παπούς μωρή..

admin

όλοι γίνατε νομικοί

Ψαγμένος

Είχαν κάνει φτερά και 30.000 απο το σπίτι, είχαν βρει την κότα που έκανε τα χρυσά αυγά οι βούλγαροι...

Έκανε σεξξ..

...όχι ερωτα..

Εύα

Έκανε έρωτα με τον αντρα της..έτσι εξηγείται!Πόσο να αντεχε η γυναίκα να κάνει σεξ με 60χρονο?

@Εύα

Τι εξηγείται ρε μπαζο;;;Όταν τον παντρεύτηκε για το χρήμα ήταν καλά;;Δεν ήξερε τότε την διαφορά ηλικίας που είχαν;;Αλλά θα μου πεις,εσύ λογικό το βρίσκεις μιας και η διαφορά σου με την βουλγαρα είναι....ααα δεν έχετε καμία διαφορά,κοίτα σύμπτωση!!!

Ελέγχουμε τις πηγές των πληροφοριών μας

"Έκανε έρωτα με τον άνδρα της και έστελνε SMS". Δημοσιογραφάρες μου: Το "έκανε έρωτα το πρωί του Σαββάτου μετά από πολύ καιρό" είναι πληροφορία που την ξέρει μόνο η Βουλγάρα και ο γιατρός. Ο γιατρός δεν παίζει να το είπε. Μόνο η Βουλγάρα στην κατάθεσή της, που μάλλον δεν το είπε καθώς είναι και άσχετο με τη δολοφονία και επιβαρύνει τη θέση της. Ούτε ο ανακριτής ρωτάει κάθε πότε έκαναν έρωτα ή αν το πρωί του Σαββάτου έκαναν σεξ, αλλά κάτι πιο σχετικό με τον φόνο. Εκτός κι αν έκαναν έρωτα και τους άκουγε όλη η γειτονιά. Ή το ΠΘ ή η "ανατολή" (δηλαδή μια τοπική μικρή εφημερίδα, που τους ξέρει η μάνα τους μόνο) να είχε βάλει κάμερα στο ... της Βουλγάρας. Κι επειδή κανένα σενάριο δε φαίνεται αληθινό, σταματήστε να δημοσιεύετε πληροφορίες από όπου να ναι, που δεν μπορείτε να ελέγξετε τη βασιμότητά τους και που αποκλείεται να τις ξέρετε, μόνο και μόνο επειδή πουλάει το σεξ στην επισκεψιμότητα. Σοβαρευτείτε επιτέλους, που μου το βάζετε και στον τίτλο σας. Η συγκεκριμένη πληροφορία εξάλλου δεν αναφέρει πηγή (π.χ. σύμφωνα με τα όσα είπε η Βουλγάρα στον ανακριτή..., σύμφωνα με τους γείτονες που είχαν στήσει αφτί κλπ). Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας λέτε και από πού προκύπτουν οι πληροφορίες με τις οποίες μας βομβαρδίζετε. Όχι μόνο απλά να πετάτε κάτι και να πρέπει ντε και καλά να το εκλάβουμε εμείς τα βόδια ως δεδομένο.

Μάλλον

Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, θα ήταν άκυρο να την ενοχοποιούσε. Στόχος ήταν η περιουσία του γιατρού και άρα η σύζυγος πρέπει να είναι αθώα τουλάχιστον μέχρι να την καρπωθεί

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

narkwtika234

Ένας συλληφθείς είχε πάρει μέρος στην επίθεση του Βύρωνα το 2010, όταν πυροβόλησε και πέταξε χειροβομβίδες σε αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί διερχόμενος πολίτης - Με ιστιοφόρο έφερε το καρτέλ 1,2 τόνους κοκαΐνης από την Καραϊβική - Αλβανοί και Μαροκινοί οι οκτώ στα χέρια των Αρχών

39
mikrolimano11

Οι βασικοί άξονες του έργου, με προϋπολογισμό ύψους έξι εκατ. ευρώ, περιλαμβάνουν την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών, προκειμένου να δημιουργηθεί ελεύθερη ζώνη για πεζούς δίπλα στη θάλασσα, μετακίνηση των τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων σε άλλο σημείο του κοινόχρηστου χώρου και τη μετατροπή της Ακτής Κουμουνδούρου και της Ναυάρχου Βότση σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας

4