Δολοφονία καρδιολόγου: Κακουργηματικές διώξεις για το... σατανικό ζευγάρι

Δολοφονία καρδιολόγου: Κακουργηματικές διώξεις για το... σατανικό ζευγάρι

Ο 37χρονος Βούλγαρος, αστυνομικός στο επάγγελμα, και η σύζυγος του γιατρού -38χρονη, επίσης Βουλγάρα- οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα - Ο εισαγγελέας άσκησε στον 37χρονο ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η 38χρονη φέρει δίωξη για συνέργεια στην δολοφονία

Δολοφονία καρδιολόγου: Κακουργηματικές διώξεις για το... σατανικό ζευγάρι
Χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Νεάπολης Λασιθίου Κρήτης το… σατανικό ζευγάρι που σχεδίασε την δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη
.

Κλείσιμο
Ο 37χρονος Βούλγαρος, αστυνομικός στο επάγγελμα, και η σύζυγος του γιατρού – 38χρονη επίσης Βουλγάρα – οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 37χρονο ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η 38χρονη φέρει δίωξη για συνέργεια στην δολοφονία.

Την ίδια ώρα, όπως προβλέπεται από το νόμο, το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει έναν δικηγόρο στους δύο κατηγορουμένους προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο 37χρονος όσο και η 38χρονη ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθούν το πρωί της Τετάρτης.

Πηγή: Cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης