Σταθάκης για Ελληνικός Χρυσός: Καλύτερη λύση η προσφυγή στη διαιτησία
Ολοκληρώνονται οι εκκρεμείς αδειοδοτήσεις για το υπο-έργο της Ολυμπιάδας, ενώ παραμένουν σε εκκρεμότητα οι αδειοδοτήσεις για το υπο-έργο των Σκουριών
Η προσφυγή στη διαιτησία με την Ελληνικός Χρυσός είναι η καλύτερη λύση για την επίλυση όλων των θεμάτων με την εταιρία, επισημαίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε σημερινή ανακοίνωση, ύστερα από συνάντηση του υπουργού Γιώργου Σταθάκη με τη διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός.
Σημειώνεται ότι το υπουργείο έχει ήδη προσφύγει στη διαιτησία, η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου. Την εκπροσώπηση του Δημοσίου έχει αναλάβει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, από τη σημερινή συζήτηση προέκυψε επίσης ότι ολοκληρώνονται οι εκκρεμείς αδειοδοτήσεις για το υπο-έργο της Ολυμπιάδας, ενώ παραμένουν σε εκκρεμότητα οι αδειοδοτήσεις για το υπο-έργο των Σκουριών.
Σημειώνεται ότι η Ελληνικός Χρυσός προγραμματίζει για το Σεπτέμβριο τα εγκαίνια του εργοστασίου εμπλουτισμού συμπυκνωμάτων στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους