Ο Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμα στο νοσοκομείο

Ο Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμα στο νοσοκομείο

Η μετεγχειρητική πορεία του 78χρονου καθυστερεί εξαιτίας της αδυναμίας του οργανισμού του - Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 7ο όροφο του Ιπποκρατείου

Ο Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμα στο νοσοκομείο
Εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί η νοσηλεία του πρώην υπουργού, κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού,  Άκη Τσοχατζόπουλου, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, έπειτα από την καρδιοχειρουργική επέμβαση (τριπλό by pass) στην οποία υποβλήθηκε προ δύο εβδομάδων. Ο 78χρονος κρατούμενος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε θάλαμο του 7ου  ορόφου του Ιπποκρατείου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθυντής του Β’ Καρδιοχειρουργικού Τμήματος, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, η μετεγχειρητική πορεία του 78χρονου κρατούμενου χαρακτηρίστηκε από αργή ανάνηψη λόγω της μεγάλης αδυναμίας του (χαμηλές λευκωματίνες ορού, παρατεταμένη ακινησία, βαρύτητα επέμβασης).
 
«Ο ασθενής κινητοποιήθηκε, έλαβε αναπνευστική φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία και ταυτόχρονη επίβλεψη και ειδική φροντίδα ενός ανοικτού έλκους (άτονο έλκος) στο δεξί έσω σφυρό λόγω φλεβικής ανεπάρκειας. Παραμένει για διάστημα λίγων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η ενδονοσοκομειακή νοσηλεία του» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.
 
Ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε εισαχθεί στο Ιπποκράτειο στις 17/03/2017 με διάγνωση νόσος στελέχους, στεφανιαία νόσος 3 αγγείων, διακομιζόμενος από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Την Τρίτη 22/03/2017 υποβλήθηκε σε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη και δύο ημέρες αργότερα είχε λάβει εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής, για να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε απλό θάλαμο.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης