Συνεχίζεται η απεργία στον ΔΟΛ, δεν κυκλοφόρησαν τα ΝΕΑ

Συνεχίζεται η απεργία στον ΔΟΛ, δεν κυκλοφόρησαν τα ΝΕΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η εφημερίδα του ΔΟΛ δεν βρίσκεται στα περίπτερα λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε από χθες στις 19.00 η ΕΣΗΕΑ 

Συνεχίζεται η απεργία στον ΔΟΛ, δεν κυκλοφόρησαν τα ΝΕΑ
Μία ημέρα πριν την συμπλήρωση επτά χρόνων από τον θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη τα «Νέα», σήμερα, Τρίτη, δεν κυκλοφορούν. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η εφημερίδα του ΔΟΛ δεν βρίσκεται στα περίπτερα λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε από χθες στις 19.00 η ΕΣΗΕΑ μετά την απόφαση της έκτακτης συνέλευσης των εργαζομένων του Οργανισμού.

Μια απόφαση η οποία πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία λόγω της μη καταβολής δεδουλευμένων που είχε υποσχεθεί η διοίκηση του ΔΟΛ αλλά δεν έγινε λόγω δέσμευσης του ποσού από την Εθνική Τράπεζα την περασμένη Παρασκευή.

Μέχρι και αυτή την ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες στελεχών να αποδεσμεύσουν έστω το δώρο Χριστουγέννων ή μέρος αυτού και να αποφευχθούν τυχόν ποινικές διώξεις εναντίον τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο δείχνει αρκετά δύσκολο καθώς οι τράπεζες εκφράζουν την δυσπιστία τους ως προς την δυνατότητα της διοίκησης του ΔΟΛ να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της λόγω των μεγάλων οφειλών της.

Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση αν δεν αλλάξει κάτι εντός των επόμενων ωρών η ΕΣΗΕΑ θα προχωρήσει σε προκήρυξη νέας 24ωρης απεργίας με αίτημα την καταβολή του δώρου και ενός δεκαπενθημέρου. Οποια κι αν είναι η εξέλιξη οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον του ιστορικού συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης