Στο γυμναστήριο του Αστέρα η πρώτη στάση του Ομπάμα στην Αθήνα

Στο γυμναστήριο του Αστέρα η πρώτη στάση του Ομπάμα στην Αθήνα

Δείτε την τεράστια λιμουζίνα του Αμερικανού προέδρου έξω από το Arion Resort and Spa 

Στο γυμναστήριο του Αστέρα η πρώτη στάση του Ομπάμα στην Αθήνα
Το γυμναστήριο του Arion Resort and Spa που ανήκει στο συγκρότημα Astir Palace επισκέφτηκε πριν από λίγη ώρα ο Μπαράκ Ομπάμα προκειμένου να χαλαρώσει από το πολύωρο ταξίδι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα φιλοξενηθεί στην προεδρική σουίτα του Arion που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μεγάλους ηγέτες κρατών.

Κλείσιμο
Η τιμή της συγκεκριμένης σουίτας ορίζεται βάσει συμφωνίας και κυμαίνεται από 1.000 έως 10.000 ευρώ τη βραδιά, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει παραχωρηθεί δωρεάν στον πρόεδρο των ΗΠΑ βάσει του εθιμοτυπικού.

Όλο το συγκρότημα και τα 120 δωμάτια και junior suites έχουν καταληφθεί από μέλη της αμερικανικής αποστολής και κανένας επισκέπτης δεν μπορεί να εισέρθει στον εσωτερικό χώρο. Το προσωπικό του ξενοδοχείου εργάζεται κανονικά, αγνοώντας το προσωπικό τους συμφέρον προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αμερικανό πρόεδρο. Αν και ετοίμαζαν κινητοποιήσεις αντιδρώντας στην πώληση του συγκροτήματος τις ανέστειλαν για να διευκολύνουν την διαμονή του Μπαράκ Ομπάμα και της συνοδείας του.

Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας επιλέχθηκε βάσει του γεωγραφικού του σημείου καθώς αν κλείσει ο δρόμος από την Ωκεανίδα και μετά, δεν περνάει ούτε κουνούπι, όπως επισημαίνουν στο protothema.gr ειδικοί σε θέματα ασφάλειας.

Στη θαλάσσια περιοχή πλέουν  πλοία του πολεμικού ναυτικού, του λιμενικού και  ένα αμερικανικό σκάφος που χτενίζει όλη την περιοχή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης