Σοκ: Σε κοριτσάκια της Γ', Δ' και Ε' Δημοτικού ασελγούσε ο 52χρονος

Σοκ: Σε κοριτσάκια της Γ', Δ' και Ε' Δημοτικού ασελγούσε ο 52χρονος

Η σύζυγός του είχε κυλικείο σε σχολείο σε περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής  - Απολογείται την Τετάρτη ο σάτυρος που τώρα δηλώνει μεταμέλεια

Σοκ: Σε κοριτσάκια της Γ', Δ' και Ε' Δημοτικού ασελγούσε ο 52χρονος
«Ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατά εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση». 

Αυτά είναι τα αδικήματα για τα οποία θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ενώπιον  της 3ης τακτικής ανακρίτριας, ο 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο σε περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, ο οποίος κατηγορείται οτι ασέλγησε σε βάρος 10χρόνης μαθήτριας.

Σε βάρος του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, άσκησε ποινική δίωξη για τα παραπάνω αδικήματα και την Τετάρτη αναμένεται η απολογία του κατηγορουμένου.

Κλείσιμο
Η υπόθεση μπήκε στο «μικροσκόπιο» των αρχών μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η μητέρα της 10χρονης. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 10χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της προσέφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της ζητώντας να δει το στήθος της. 

Επιπλέον, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας ο κατηγορούμενος έχει προβεί κάτ' επανάληψη σε παρόμοιες πράξεις. 

Συγκεκριμένα,  τις ημέρες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων πρόσφερε στη μαθήτρια διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή. Από την πλευρά της η ανήλικη καταθέτοντας στους αστυνομικούς επιβεβαίωσε τα όσα είπε η μητέρα.

Ενώπιον των αστυνομικών ο 52χρονος παραδέχθηκε τις καταγγελίες της 10χρονης και ομολόγησε οτι παρόμοιες πράξεις έχει τελέσει και σε βάρος ακόμη δυο μαθητριών 4ης και 5ης δημοτικού. Μάλιστα φέρεται να εξέφρασε την μεταμέλεια του. 

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης