Θα είμαστε στο πλευρό τόσο της 22χρονης Μαρίας, όσο και στις οικογένειες και των δυο πλευρών, με τις οποίες θα επικοινωνήσουμε, δήλωσε η διοικητής του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη για το περιστατικό στη σχολή στου Ρέντη.
Η διοικητής σημείωσε ότι διεξάγεται έρευνα για το θέμα, ενώ ανέφερε ότι παρόμοιο περιστατικό με την ίδια μαθήτρια είχε δημιουργηθεί και πέρσι, χωρίς να μπει σε λεπτομέριες.
«Τότε κινητοποιήθηκε ο ΟΑΕΔ δηλαδή προσπάθησε να μιλήσει με τη μαθήτρια και τη μητέρα της. Το περιστατικό ήταν υπό παρακολούθηση», ανέφερε η διοικητής του Οργανισμού.
«Από την πλευρά μας θα επικοινωνήσουμε με όλες τις οικογένειες, θα είμαστε στο πλευρό τους. Έχουμε σκοπό να καταπολεμήσουμε τη σχολική βια μεσώ μιας επιτροπής που θα αναλάβει τη διαδικασία αυτή. θα επιδιώξουμε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας» σημείωσε η κυρία Μαρία Καραμεσίνη .
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.