Συμμαθητής Μαρίας: Ήταν απόμακρη, την κορόιδευαν λόγω της εμφάνισής της

Συμμαθητής Μαρίας: Ήταν απόμακρη, την κορόιδευαν λόγω της εμφάνισής της

Στην τάξη είχαμε διαχωριστεί σε κλίκες, ήταν τα παιδιά που ήταν από άλλη χώρα είχαν σχηματίσει την κλίκα τους και γενικότερα η Μαριά δεχόταν ρατσισμό από άλλα παιδιά», λέει στο protothema.gr 

Συμμαθητής Μαρίας: Ήταν απόμακρη, την κορόιδευαν λόγω της εμφάνισής της
Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το τι τελικά οδήγησε την 22χρονη μαθήτρια του τμήματος νοσηλευτικής στο να επιτεθεί σε συμφοιτητές της με μαχαίρι χθες στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.  

«Στην τάξη είχαμε διαχωριστεί σε κλίκες, ήταν τα παιδιά που ήταν από άλλη χώρα είχαν σχηματίσει την κλίκα τους και γενικότερα η Μαριά δεχόταν ρατσισμό από άλλα παιδιά», λέει στο protothema.gr συμμαθητής της.

Αυτά όμως όπως εξηγεί  δεν την είχαν ενοχλήσει, «δεν είχαν πει κάτι για αυτήν αλλά έρχονταν σε αντιπαράθεση πολλές φορές.  

Ο συμμαθητής της 22χρονης μας αναφέρει ένα περιστατικό. Το προηγούμενο διάστημα προσπαθώντας να κανονίσουν να πάνε εκδρομή, είχε δημιουργηθεί ένταση μεταξύ της Μαρίας και των συμμαθητών της, καθώς εκείνη δεν ήθελε να πάει.  «Η Μαρία δεν ήθελε να έρθει και ρώτησε αν μπορούσε να γίνει αυτό, τότε "έπεσαν" όλοι πάνω της και την κατηγόρησαν ότι θα τους χαλάσει την εκδρομή», αναφέρει.

Η Μαρία ήταν πολύ ήσυχη σαν χαρακτήρας μας λέει, «δεν ενοχλούσε κανέναν, ήταν απόμακρη και όλοι, επειδή την έβλεπαν έτσι την κορόιδευαν και λόγω της εμφάνισής της». 
Κλείσιμο



Μέλος του 15μελούς της σχολής που δήλωσε σοκαρισμένος από το συμβάν είπε στο protothema.gr: «Μπορεί να το είχε προσχεδιάσει, δεν το ξέρουμε αυτό. Δεν έκανε παρέα με τα άλλα παιδιά πλην ελαχίστων περιπτώσεων, είναι πολύ εσωστρεφής κοπέλα».

Άλλη συμμαθήτρια της δήλωσε στο protothema.gr: «Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είχε συμβεί. Ήταν συγκλονιστικό, όλοι φοβηθήκαμε. Ως 15μελες δεν γνωρίζαμε ότι την κορόιδευαν και είχε τέτοιου είδους προβλήματα. Όταν είδαμε τα αίματα στο σχολείο καταλάβαμε ότι κάτι κακό συνέβη».




 
«Ήξερα ότι είχε τσακωθεί με μια άλλη κοπέλα κ ήρθε η μαμά της να ζητήσει το λόγο. Δεν είναι μπούλινγκ γιατί είμαστε ήσυχο σχολείο. Δεν μας είχε ενημερώσει κάνεις για τέτοιου είδους τσακωμούς η πειράγματα. Η 22χρονη δεν μας είχε ζητήσει βοήθεια», συμπληρώνει.  












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης