LIVE

Κορωνοϊός

Ακόμα περισσότερες αυξήσεις και επιδόματα μοίρασε φέτος ο Καρέλιας!

Ακόμα περισσότερες αυξήσεις και επιδόματα μοίρασε φέτος ο Καρέλιας!

Τα 2,85 εκατ. ευρώ έφτασαν οι παροχές στους εργαζομένους - Αύξηση 100 ευρώ σε όλους τους χαμηλόμισθους - «Η καπνοβιομηχανία είχε την πιο κερδοφόρα χρονιά στην ιστορία της» τόνισε ο Ανδρέας Καρέλιας

Συνεχίζει τα δώρα στους εργαζομένους της η καπνοβιομηχανία «ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ», που φέτος σε παροχές και αυξήσεις θα μοιράσει 2,85 εκατ. ευρώ. Όπως σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Καρέλιας, στην ετήσια γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας, «καταφέραμε να έχουμε την πιο κερδοφόρα χρονιά στην ιστορία μας».

«Η χρονιά που σε λίγο μας αφήνει μας βρίσκει σε μια περίεργη συγκυρία. Από την μια, η σχετική ικανοποίηση ότι η χρονιά που φεύγει κύλησε αρκετά ομαλά και μάλιστα αναλογιζόμενοι τις αντικειμενικές δυσκολίες, μέσα και έξω από την χώρα, θα έλεγα ότι πρέπει να είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Από την άλλη, δεν μπορούμε να μην σταθούμε σε αυτά που έρχονται μπροστά μας και αναφέρομαι στην αβεβαιότητα στην οποία μπαίνει πάλι η χώρα μας» ανέφερε ο κ. Καρέλιας στην ομιλία του κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Είχα τονίσει πέρσι ότι τα πολύ θετικά αποτελέσματα του 2013 θα ήταν δύσκολο να επαναληφθούν και μάλιστα τόσο γρήγορα. Και αυτό διότι στις επιχειρηματικές δραστηριότητες πάντα θα υπάρξουν και χρονιές με πρόσθετες δυσκολίες, αναποδιές, ειδικές συνθήκες όπου χρειάζεται να αντιμετωπιστούν νέα και πρωτόγνωρα προβλήματα και δεν αναφέρομαι μόνον στην μεγάλη κρίση που συνεχίζει να μαστίζει την χώρα μας. Παρόλα αυτά όμως, η Εταιρεία μας για μία ακόμη φορά κατάφερε να πετύχει αρκετούς από τους στόχους της και, παρά την πτώση των πωλήσεων, η οποία βεβαίως μας δημιουργεί πρόσθετες ανάγκες για νέα ανάληψη δράσεων, εν τούτοις καταφέραμε να έχουμε την πιο κερδοφόρα χρονιά στην ιστορία μας, τόσο λόγω δικών μας ενεργειών όσο και λόγω εξωγενών παραγόντων στους οποίους θα αναφερθώ στην συνέχεια» πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Καρέλια ΑΕ.

Ο Α. Καρέλιας έκανε λόγο και για τις φορολογικές πολιτικές οι οποίες ωθούν το το λαθρεμπόριο σε απίστευτα υψηλά επίπεδα. 

«Στην τελευταία και μόνο πενταετία, στην Ελλάδα, φθάσαμε στο σημείο το ένα στα πέντε τσιγάρα που καπνίζονται να είναι λαθραίο. Ενδεχομένως να έχετε δει την προσπάθεια που κάνουμε, από κοινού όλες οι καπνοβιομηχανίες, ώστε να ενημερώσουμε τον καταναλωτή για τις ολέθριες συνέπειες αυτού του φαινομένου, τόσο στην υγεία του όσο και στην οικονομία της χώρας. Αλλά όταν με την παραμικρή ευκαιρία, ο πρώτος στόχος πρόσθετης φορολόγησης είναι τα νομίμως κυκλοφορούντα τσιγάρα, από την όποια κυβέρνηση, τρόικα, και εγώ δεν ξέρω ποιόν άλλον, τότε λίγα πράγματα μπορούμε να πετύχουμε» σημείωσε.

Στην ετήσια γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας ο κ. Καρέλιας ανακοίνωσε και έκτακτες παροχές προς τους εργαζόμενους, οι οποίες αγγίζουν τα 2,85 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά:

1. Το επίδομα «γαλοπούλας» θα είναι φέτος € 200,00 για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.

2. Το επίδομα παρουσίας θα είναι € 800,00. Θυμίζω ότι αυτό το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους.

3. Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.300,00.

4. Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά τους πέτυχαν στις παραπάνω σχολές μέσα στο 2014, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση € 500,00.

5. Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2014.

6. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από 2.001 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 700,00.

7. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.701 έως 2.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 750,00.

8. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.401 έως 1.700 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.400,00.

9. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.201 έως 1.400 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.450,00.

10. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.001 έως 1.200 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 2.200,00.

11. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση €2.400,00.
Επίσης:

12. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.201 έως 1.700 ευρώ, και έχουν από 3 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 750,00.

13. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.200 ευρώ, και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον 450,00 για κάθε ανήλικο παιδί.

14. Ο κάθε λαχνός της σημερινής γιορτής είναι 800,00 ευρώ.

Όπως κάθε χρόνο όλες οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές, δηλαδή η εταιρεία θα καλύψει όλους τους φόρους και τις κρατήσεις.

15. Τέλος, από 1ης Ιανουαρίου 2015 όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν μικτό μηνιαίο μισθό μέχρι 2.800 ευρώ θα πάρουν αύξηση 100,00 ευρώ μικτά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (80)

Ντίνος

Αν και παντοτινός αντικαπνιστής, ένα μπράβο στον άνθρωπο Καρέλια για την τόσο μεγάλη καρδιά που έχει και την καλοσύνη να κάνει και άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους. Του εύχομαι υγεία και οικογενειακή ευτυχία, όπως αυτή που εξασφάλισε σε τόσες οικογένειες. Καλή χρονιά σε όλους.

nbc

Η εν λόγω επιχείρηση αποτελεί φωτεινή εξαίρεση στην ελληνική βιομηχανία εδώ και χρόνια, τόσο για τα οικονομικά αποτελέσματα όσο και για τις παροχές προς τους εργαζόμενους αλλά και την καλή φήμη που εχει στην τοπική κοινωνία. Με 1000 τέτοιες παγκόσμιου κλάσης επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς θα ξελασπώναμε σαν έθνος για 100 χρόνια. Μόνη παραφωνία η έλλειψη αξιοκρατίας στις προσλήψεις τους, το οποίο πρέπει να το κοιτάξουν κάποια στιγμή.

Dias

Ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης στους "φτωχούς" Ελληνες , μιας και απαγορεύονται οι διαφημίσεις προιόντων καπνού.

345

1000 like!

ΤΕΟ

ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕ ΜΥΡΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Κ ΕΧΟYN ΚΟΨΕΙ Κ ΤΟ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ,ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 12 ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ Ε! ΑΦΟΥ ΣΕ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ Κ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Κ ΜΗ ΜΙΛΑΣ . Ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΑΝΤΑΣ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

Vv

Η επιτυχία μιας επιχείρησης οφείλεται στους ανθρώπους της.Σε αυτούς που την δουλεύουν.Όχι μόνο στον ιδιοκτήτη.Ο Καρέλιας δίνει απλόχερα-και καλά κάνει αφού μπορεί.Και άλλοι δίνουν ανάλογα με τα μεγέθη βέβαια...Θα ήταν ευλογία για τον τόπο μας, κάποια στιγμή,να αναλάβουν κάποια πόστα τέτοιοι άνθρωποι.Καλή ώρα σαν τον Πειραιά.Άνθρωποι χορτασμένοι,έξυπνοι,επιχειρηματίες,που να μην έχουν στο μυαλό τους πως να καταβροχθήσουν τα πάντα.Και σίγουρα,όταν προσφέρεις κάτι σε κάποιον,αυτός θα το ανταποδώσει.

George21

Ετσι είναι . Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ .

mak

Ε ΒΕΒΑΙΑ.ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΡΔΑΣ Ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ.ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΚΕΤΟ 3ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 0,04ΛΕΠΤΑ!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

mini

Ρε τραγικε... το ποσό που θα παρει ο περιπτερας δεν το καθορίζει ο καρελιας... ήμαρτον

Σταματής

Μακάρι όλες η βιομηχανίες στην Ελλάδα να μπορούσαν σαν προταρχικο τους στόχο να έχουν πρώτον. Τον άνθρωπο εργαζόμενο,και δεύτερον το κέρδος. Ο κύριος Καρελιας αποδεικνύει για μια ακόμα χρόνια μέσα στην κρίση τη σιμενη ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΌΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ.Όλοι εμείς σε ευχαριστούμε

τι ξεπλένει ....

Δε μπορεί κάτι θα μαθευτεί σε λίγα χρόνια , για το είδους ξέπλυμα κάνουν εκεί... γνωστές τακτικές μοιρασμού / δωρεάς λεφτών................

Μέρες που 'ναι...

Μη γράφετε τέτοιες ειδήσεις. Θα πάθει κανα εγκεφαλικό ο Σαμαράς...

Ποιός ήρθε;

Πάς καλά ρε;Ο Σαμαράς θα το πάθει ή οι λωκο-οργανώσεις σας που έχουν καταστρέψει τον τόπο και τον κόσμο που πίστεψε τις λαλακλιες σας;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης