Καρέλιας: Γιατί έδωσα 2,5 εκατ. ευρώ στους υπαλλήλους μου

Καρέλιας: Γιατί έδωσα 2,5 εκατ. ευρώ στους υπαλλήλους μου

Ο διευθύνων σύμβουλος της «ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ» μίλησε για τις παροχές των 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους

Καρέλιας: Γιατί έδωσα 2,5 εκατ. ευρώ στους υπαλλήλους μου
«Το 2013 αναµενόταν να είναι µία δύσκολη χρονιά, δύσκολη όχι µόνο, λόγω της µεγάλης κρίσης που συνεχίζει να µαστίζει τη χώρα µας, αλλά και, λόγω του γεγονότος ότι το 2012 ήταν µία χρονιά µε ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσµατα, η οποία ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί. Παρόλα αυτά, όµως, η εταιρεία µας για µία ακόµη φορά κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Με την άριστη συνεργασία διοίκησης και εργαζοµένων πετύχαµε τους περισσότερους από τους στόχους µας και δείξαµε ότι δίκαια κατέχουµε τη θέση που έχουµε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της «ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ», Ανδρέας Καρέλιας, στην ετήσια γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας, ανακοινώνοντας παράλληλα και έκτακτες παροχές προς τους εργαζόμενους, οι οποίες αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑI για τα «δώρα» 2,5 εκατ. ευρώ προς τους εργαζόμενους της εταιρείας ο κ. Καρέλιας είπε πως «είχαμε μια θετική χρονιά» και ότι «η εταιρεία έχει μια ανοδική πορεία στο εξωτερικό με παρουσία σε 65 χώρες».

Κλείσιμο
Ο κ. Καρέλιας ανέφερε ότι «το 87% της παραγωγής πωλείται εκτός Ελλάδος», επισημαίνοντας ότι ο όγκος των τσιγάρων για το 2013 έφτασε τα 16,8 δισ., αριθμός-ορόσημο για την εταιρεία, όπως είπε.

«Η παρουσία της εταιρείας δεν έχει μειωθεί στην ελληνική αγορά, είναι σχετικά ανοδική τα τελευταία πέντε χρόνια» ανέφερε.

Ο κ. Καρέλιας τόνισε ότι «πάρα πολλές εταιρείες κάνουν προσπάθεια να προωθήσουν προϊόντα εκτός χώρας, να έχουν πολλή φαντασία, νέα παιδιά να προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο» εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι «η χώρα μας θα πάει καλύτερα».

Η εταιρία έδωσε μάλιστα αρκετές παροχές και στα παιδιά που σπουδάζουν. «Με γεμίζει μεγάλη χαρά. Να βλέπεις αυτά τα παιδιά, τα όνειρά τους και να προσπαθείς όσο μπορείς να προσφέρεις» δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της «ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε» Ανδρέας Καρέλιας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης