Περιζήτητοι από τα υπουργεία οι δημοτικοί αστυνομικοί

Περιζήτητοι από τα υπουργεία οι δημοτικοί αστυνομικοί

Ποια υπουργεία και σε ποιες υπηρεσίες χρειάζονται τους 2500 υπαλλήλους που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα

Η Τζούλια κατακτάει και το Διαδίκτυο!
Περιζήτητοι από τα υπουργεία οι δημοτικοί αστυνομικοί
Περιζήτητοι από πολλά υπουργεία είναι οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας, που μπαίνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας στις 23 Σεπτεμβρίου. Ήδη έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον για την απορρόφησή τους, από διάφορα υπουργεία που επιθυμούν να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών, αναφέρθηκε ότι ήδη τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ζητούν δημοτικούς αστυνομικούς για εξωτερικές σκοπιές στα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Κλείσιμο
Το υπουργείο Οικονομικών ζητά υπαλλήλους για την ενίσχυση του ΣΔΟΕ, το υπουργείο Ανάπτυξης για αγορανομικούς ελέγχους, το υπουργείο Εσωτερικών για υπηρεσίες στις οποίες έχει ελλείψεις (π.χ. μεταναστευτικό), καθώς και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρμοδίων, σχεδόν όλοι από τους 2.500 υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας θα απορροφηθούν από υπουργεία και μάλιστα άμεσα. Σημειώνεται ότι το 10% των δημοτικών αστυνομικών θα παραμείνει στους δήμους.

Ήδη το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει ζητήσει από τα υπουργεία που ζητούν δημοτικούς υπαλλήλους, να αποστείλουν λεπτομερή στοιχεία για τον αριθμό των υπαλλήλων που χρειάζονται, καθώς επίσης και για ποιες υπηρεσίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης