Στη σύλληψη ενός άνδρα 65 ετών προχώρησαν χθες το βράδυ 13-7-2026 αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου, μετά από κλήση που έκανε πολίτης στο 112 ότι είδε τον 65χρονο να χτυπάει σε ζωντανή σύνδεση σε εφαρμογή μία νεαρή γυναίκα.
Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι που βρίσκονταν σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου εντόπισαν τον άνδρα. Μάλιστα παρούσα ήταν και η ανήλικη κόρη του, ενώ η 28χρονη πρώην σύντροφός του δεν θέλησε να κάνει έγκληση σε βάρος του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι έχει απασχολήσει επτά ακόμη φορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η γυναίκα έχει λάβει και το panic button. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Α.Τ. Μαλεβιζίου.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας