Τραγωδία στη Ρόδο: Δύο νεκρές σε τροχαίο, έγιναν σμπαράλια τα αυτοκίνητα, φωτογραφίες
Η μητέρα 57 ετών και η κόρη 26 ετών απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική - Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (17/5) στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου με δύο γυναίκες να χάνουν τη ζωή τους.
Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά σε σούπερ μάρκετ όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Από τη σύγκρουση το ένα ΙΧ ανετράπη, σύμφωνα με το dimokratiki.gr.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο την 57χρονη μητέρα και την 26χρονη κόρη χωρίς τις αισθήσεις τους. Ταυτόχρονα, το ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο τρία άτομα ελαφρά τραυματισμένα.
Μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3